≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Partija sezone i dabl-dabl neverovatnog Bogdanovića! Bogi sasuo 38 poena, Janis i Baksi prekinuli niz Atlante

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kakav meč za kapitena Srbije...

  • 1
Bogdan Bogdanović Foto: Tanjug/AP

Košarkaši AtlantaHoksa poraženi su od Milvoki Baksa 122:113, a srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović bio je najbolji u redovima svog tima, uz ostvareni dabl-dabl učinak.

Milvoki je odigrao sjajan meč, a ovom pobedom prekinuli su niz od četiri pobede Atlante.

Bogdanović je postigao 38 poena, uz četiri asistencije i 10 skokova, što mu je rekord karijere, ali to nije bilo dovoljno da Atlanta izbegne poraz. Ali, sa druge strane je u timu Milvokija Janis odigrao fantastično i meč završio sa 36 poena, uz 16 skokova i osam asistencija.

Kada je o samom meču reč, od starta je viđen egal susret u kojem su se oba tima smenjivala u vođstvu. Pred sam kraj prve četvrtine Milvoki "dodaje gas"o dolazi do +5. I do poluvremena, baksi su igrali sjajno. Potpuno su Janis i drugovi nametnuli svoj ritam, a u jednom momentu prednost je iznosila i +18, 58:40.

U nastavku, Hoksi nisu uspeli mnogo toga da urade u trećoj deonici, ali jesu u poslednjoj. Malo po malo, topili su prednost rivala, a posebno je bio raspoložen kapiten Srbije Bogdan Bogdanović, koji je tokom ovog perioda ubacio 17 poena. Pri+šli su Hoksi na 94:89, ali to je bilo sve. Milvoki je do kraja odbio njihov nalet i zasluženo slavio.

(Telegraf.rs)

Video: Numoljivi Bogdanović brutalnom trojkom doneo produžetke Atlanti

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA