Vreme čitanja: oko 1 min.

Valensija doživela poraz i značajan pad na tabeli pred utakmicu sezone sa Partizanom

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iznenađujuće, Evroligaš nije bio favorit na ovoj utakmici

  • 0
KK Gran Kanarija - KK Valensija Foto: Ivan Terron / Zuma Press / Profimedia

Košarkaši Gran Kanarije napravili su veliki rezultat savladali Valensiju u 27. kolu španske ACB lige rezultatom 79:71 i tako sebi značajno olakšali posao za nastavak sezone.

Granka je tri puta na utakmici imala prednost, početkom utakmice, na poluvremenu i na kraju kada su uspeli da se vrate iz zaostatka od 14 poena.

Najbolji pojedinac ekipe domaćina bio je Itan Hap sa 20 poena. Entoni Derel Sloter je postigao 13, Ben Lamers 11, a Pijer Pelos 10 poena.

Valensija se našla u nezgodnoj poziciji nakon ovog poraza pošto je pala na šestu poziciji tabele španskog prenstva, tačno iza Granke, a Mursija ima isti broj pobeda sa utakmicom manje, dok Manresa ima isti skor.

Sve se ovo dešava pred meč sezone sa Partizanom, koji se igra poslednje kolo Evrolige za manje od dve nedelje. Zavisno od ostalih rezultata taj meč ima potencijal da reši brojna pitanja vezano za pozicije na tabeli Evrolige.

(Telegraf.rs)

Video: "Grobari pokazuju da veruju u nas, a mi im se ne odužujemo": Obradović posle bolnog poraza

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA