Vreme čitanja: oko 2 min.

Žakelj posle Partizana: "Došli su sa 12 najjačih igrača, tako da..."

S. L.

Vreme čitanja: oko 2 min.

On kaže da su njegovi igrači odigrali kolko su mogli

  • 5
Andrej Žakelj, SC Derbi Foto: Youtube / Budućnost VOLI

Košarkaši Budućnosti su poraženi od Partizana sa 89:83 u okviru 25. kola ABA lige, čime je ekipa iz Podgorice i sigurno završila ligaški deo na trećoj poziciji, te neće imati prednost domaćeg terena u eventualnom polufinalu. Naravno, ukoliko Zvezda ne doživi oba poraza, a plavi upišu obe pobede.

Posle meča, trener Budućnosti Andrej Žakelj je izneo i svoje utiske, gde je rekao da je utakmica bila kao pravi praznik za navijače.

- Moram prvo da čestitam Partizanu, mislim da su odigrali dosta dobru utakmicu, došli su sa najjačih 12 igrača tako da... Svakako mislim da je bila to neka utakmica za navijače, neki praznik, mislim da je odlično bilo i atmosfera. Što se tiče nas i utakmica, bili smo na nivou energetski ono što ja želim, imali smo pad u trećoj četvrtini, ali smo se vratili odbranom i lakim poenima, mislim da je na kraju kvalitet Partizana sa nekim indvidualnim akcijama odlučila utakmicu. Čestitam momcima, dali su sve što su mogli i da zahvalim navijačima, bio je užitak da se igra u Morači.

On je govorio i o padu u trećoj deonici.

- Dobro, ja mislim da i Partizan ima padove i svi imamo padove, tako da... Ove crne rupe je važno da svedeš na minimum, ja mislim da smo se mi dosta brzo oporavili. To ide sve iz odbrane, bili smo premekani, nekih par odluka ne baš najboljih što se tiče odbrane, mislim da smo igrali odličnu odbranu, kad smo digli, kad je bio fokus bolji, ali na kraju je sve imalo previše potrošnje.

Budućnost kao trećeplasirana ekipa biće favorit u četvrtfinalu.

- To je za 14 dana otprilike, imamo još jednu utakmicu okju moramo odigrati na maksimumu, skrenuo sam pažnju već na sledeću utakmicu, ne na četvrtfinale, ali kad ste pitali, to je najteže za favorite. Tako da... Svakako, bićemo favoriti i ko god da bude protivnik, ja mislim da sa energijom, sa kvalitetom koji imamo moramo ta da opravdamo, tu nema izgovora, ali misli mda će biti vrlo teška utakmica, pritisak. Ne pobeđuju uvek favoriti.

Na kraju, zahvalio se Žakelj i navijačima.

- Iskreno, da smo mi na početku igrali bolje, verovatno bi ljudi više dolazili, to ide uz to, ali svakako... Mi volimo da igramo ispred publike, ispred navijača, sad da li bi imali pobedu više, teško je to, ali svakako nam znači njihova podrška i nadam se da se još vidimo u ovom broju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladan

    1. april 2024 | 04:53

    Najbolji igrači Partizana u Morači- bile su sudije...

  • Miso

    31. mart 2024 | 22:32

    Nabolji igraci partizana su oni sto ih partizan nije hteo. Tanaskovic i Ferel.

  • Луцијано

    31. mart 2024 | 23:16

    Dali je kapusta bolji od avramovica DA dali je mekgi bolji od ponitke DA DALI je bozic bolji andjusica nanelija DA i tako u ABA ligi ima koliko hoces dobrih igraca .smit andjusic jaramaz avramovic trifunovic ponitka oni ni u borcu NEMAJU mesta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA