≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bruka Virtusa u Palakanestru: Vodili sa +15 pred četvrtu deonicu, pa primili 32 poena i izgubili od Pistoje!

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šok za košarkaše Luke Bankija

  • 0
KK Crvena zvezda - KK Virtus Bolonja Foto: Mileta Mirčetić

Vruć šamar za Virtus iz Bolonje pred završnicu sezone, možda i u pravi čas za buđenje pred najvažnije okršaje. Košarkaši Luke Bankija ponovo su ispustili prvo mesto iz svojih ruku, pošto su dopustili senzacionalan preokret u poslednjem kvartalu utakmice protiv Pistoje na svoju štetu - 93:100.

Vodili su košarkaši Virtusa sa +15 pred poslednju četvrtinu, a nju su izgubili rezultatom 32:10, što je samo po sebi nedopustivo, uzimajući u obzir da su igrali pred domaćim navijačima.

Ništa nije polazilo od ruke ekipi iz Bolonje u tom periodu, pa je tako sada Breša uspela opet da se osamostali na prvom mestu na tabeli, a Virtus je pao čak na četvrto, jer su ga pretekli i Olimpija Milano i Venecija. Lider je na skoru 18-7, a prati ga pomenuta trojka sa skorom 17-8.

Inače, tek treba navesti da je Vitus na ovom meču vodio i sa +19 polovinom treće deonice, tako da će Luka Banki imati mnogo šta da razgovara sa svojim košarkašima, koje do kraja Evrolige očekuju još dve važne utakmice u borbi za plej-in.

Autor senzacije bio je Rajan Hokins koji je za Pistoju ubacio 24 poena, dok je Pejton Vilis postigao jedan manje. Sjajni su bili i Čarli Mur sa 18 poena, odnosno magični Kipranin, Derek Ikumalo Ogbeide sa 17 poena i 15 uhvaćenih lopti.

Na drugoj strani, Virtus je predvodio Ife Lundberg sa 16 poena, koliko je ubacio i Ante Žižić, dok je Džordan Miki postigao 13 poena uz osam skokova, Marko Belineli je stao na 12, a Ognjen Dobrić na 10 poena.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Video: Atlanta košem u poslednjoj sekundi srušila najbolji NBA tim

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA