Vreme čitanja: oko 1 min.

Miciću ukrali dabl-dabl protiv najboljeg tima NBA lige

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pokuševski igrao 16 minuta u porazu Hornetsa od Bostona

  • 1
Vasilije Micić Foto: AP/Tanjug

Zvanično - Vasiliju Miciću je trebala jedna asistencija za drugi uzastopni dabl-dabl u NBA ligi! Nezvanično - Srbinu je ukradeno jedno dodavanje protiv Bostona i pomenuti učinak nije uspeo da ostvari!

Najbolji tim NBA lige dobio je Šarlot rezultatom 118:104, a Micić je imao učinak od 13 poena, devet asistencija i dva skoka. Međutim, pre kraja meča i pojave zvanične statistike, Srbinu već upisali dabl-dabl.

Tako je novinar Sem Farber, čovek blizak Hornetsima, napisao da je Micić zabeležio svoj četvrti dabl-dabl u NBA ligi, da bi se i na društvenim mrežama pojavile sumnje ljudi koji su se zapitali šta se desilo sa tom Vasinom jednom asistencijom.

Što se tiče same utakmice, bili su Hornetsi živi do rezultata 53:53, da bi serijom 6:0 Boston otišao na poluvreme sa prednošću. U trećoj deonici Seltiksi su vodili sa 72:64, da bismo u četvrtoj videli +16 za goste (95:79) posle čega se Šarlot nije vratio.

Aleksej Pokuševski je igrao nepunih 16 minuta i imao je učinak od tri poena, četiri skoka i dve asistencije za Hornetse, dok je najefikasniji u domaćem timu bio Majls Bridžis sa 26 poena i 11 skokova. Grant Vilijams je ubacio 23, Brendon Miler je dodao 19, a Davis Bertans je ubacio osam.

Džejson Tejtum je sa 25 poena i 10 skokova predvodio Seltikse do trijumfa, ali vredi istaći i rezervistu Sema Hausera koji je ubacio sedam trojki i takođe meč završio sa 25 poena. Porcingis je dodao 20, Vajt 19, a Horford 15.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA