Vreme čitanja: oko 1 min.

Nikola Gašić proglašen za MVP-ja 27. kola Košarkaške lige Srbije

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Domaće prvenstvo objavilo je najboljeg igrača za minuli vikend

  • 0
Nikola Gašić Foto: MN Press / N. Paraušić

Košarkaška liga Srbije objavila je na svom zvaničnom sajtu da je košarkaš Čačka 94, Nikola Gašić proglašen za najkorisnijeg u prethodnom 27. kolu.

On je u utakmici protiv Spartaka u Subotici uspeo da zabeleži dabl-dabl učinak, pošto je postigao čak 31 poen uz 12 skokova, a centar Čačana je na terenu proveo 29 minuta za ukupan indeks od 37 poena.

Šutirao je 11/17 za dva poena, 9/11 sa linije za slobodna bacanja, ali je njegov tim i pored toga pretrpeo poraz u Subotici (96:113).

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by AdmiralBet Košarkaška Iiga Srbije (@klsoficijalnastrana)

On je ujedno bio i najbolji skakač u 27. kolu Košarkaške lige Srbije, dok su najbolji asistenti bili Nikola Pešaković iz Čačka 94 i Daj Keni iz Mladosti iz Zemuna sa po 10 podeljenih lopti saigračima.

Tri kola pred kraj, najkorisniji igrač čitavog prvenstva je Stefan Simić iz Vršca sa ukupno 637 indeksnih poena, dok je drugi Bogoljub Marković iz OKK Beograda sa 601 indeksnim poenom.

Baš on vodi na listi najboljih skakača sa 232 uhvaćene lopte, a na listi asistenata prednjači Vuk Vulikić iz Mladosti iz Zemuna sa 153 asistencije.

(Telegraf.rs)

Video: Atlanta košem u poslednjoj sekundi srušila najbolji NBA tim

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA