≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nikola Jović pokidao u prvom poluvremenu, pa stao u pobedi Majamija: Po ovom parametru je bio najbolji

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sa njim na terenu nije bilo problema kada je u pitanju rezultat

  • 2
Nikola Jović - Džejlen Branson Foto: Tanjug / AP

Bilo je ovo jedno bogato NBA veče za srpske košarkaše, uz to i uspešno, pošto je pobedu sa svojim Majami Hitom upisao i Nikola Jović i to protiv Njujork Niksa 109:99.

Srpski krilni košarkaš je odigrao odlično u prvom poluvremenu, ali je meč završio sa učinkom od 5 poena, 3 skoka i 6 asistencija, zbog čega je donekle pokvario utisak za 25 minuta na parketu.

Treba istaći da je njegov +/- učinak bio najbolji uz Bema Adebaja sa po +13, što znači da je tim sa njim napravio najveću razliku u odnosu na protivnika.

Pitanje pobednika na Floridi se faktički postavljalo samo početkom i sredinom četvrte deonice kada su gosti čak i izjednačili, ali su posle opet pali.

Teri Rozijer je bio najefikasniji igrač sa 34 poena, dok su na drugoj strani dobri bili Donte DiVinćenco sa 31, Mekbrajd sa 24 i Džejlen Branson sa 20 i 10 asistencija.

Zakuvalo se u borbi za direktan plasman u plej-of i plej-in na Istoku, pa su Niksi sa skorom 44-31 četvrti, dok je Hit sedmi sa 42-33.

(Telegraf.rs)

Video: Nikola Jović za Telegraf o Olimpijskim igrama, da li je pričao s Jokićem za Pariz, Džimiju Batleru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA