≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tristan Vukčević odigrao partiju karijere u NBA protiv Lejkersa

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prvi put je bio starter u NBA

  • 10
Tristan Vukčević Printskrin: X/@WizardsMuse1

Tristan Vukčević je "upalio mašinu" i ne namerava da stane! Nakon što je u prethodnom meču protiv Milvokija zabeležio rekord karijere, nekadašnji košarkaš Partizana iza sebe ima novu najbolju partiju u NBA ligi!

U svom prvom startu otkako je došao u najjaču ligu sveta, Vukčević je za nepun 21 minut protiv Los Anđeles Lejkersa ubacio 15 poena i imao tri skoka i asistenciju.

Vizardsi su ovaj meč izgubili rezultatom 125:120, što je rezultat koji je svakako bitniji Lejkersima koji se bore za ulazak u TOP 6 i direktno mesto u plej-ofu. S druge strane, Vašington samo čeka kraj sezone.

Vukčević je šutirao 5/9 na ovo meču, odnosno 50 odsto trojke s obzirom na to da je probao šest puta i ubacio tri. Na sve to je dodao i jednu blokadu, te je svojim novim poslodavcima jasno dao do znanja da bi trebalo da mu automatski produže ugovor na još jednu sezonu u junu.

Lejkersi, s druge strane, u poslednjih šest mečeva imaju skor 5:1, a najzaslužniji za trijumf protiv Čarobnjaka bili su Entoni Dejvis i Lebron Džejms.

Dejvis je nastavio da dominira i imao je učinak od 35 poena i 18 skokova, dok je Džejms ubacio 25 i dodao devet asistencija i sedam skokova. Hačimira je dodao 19, a Rasel 18.

Džordan Pul je sa 29 bio najbolji u redovima Vizardsa, Kispert i Kuzma su ubacili po 17 - s tim da je ovaj poslednji uhvatio i 12 skokova. Šampanj je sa klupe pomogao sa 13, a Deni Avdija je imao samo sedam.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Talamaska

    4. april 2024 | 07:56

    U Partizanu nije mogao da dobije sansu od nasih kamerunaca...

  • miladin

    4. april 2024 | 08:16

    Sta kaze rumenko sad.Penzija bre ovom naduvanom trenereru.Uh sad uvredih JSD propale drzave

  • Lakirana cipelica

    4. april 2024 | 08:55

    Dobar je Vukcevic, odlican napad ima ali je los u defanzivnom skoku i sporo mu rade noge u odbrani. To ce sve nadoknaditi sutem u napadu u NBA. Mnogo ce nam znaciti u reprezentaciji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA