≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rajakovićev Toronto doživeo istorijski debakl, zbog njega Denver nije prvi na Zapadu

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Minesota se bukvalno iživljavala nad oslabljenim Reptorsima

  • 0
Darko Rajaković Foto: AP/Tanjug

Košarkaši Toronta upisali su novi poraz u NBA ligi, s tim to je ovaj protiv Minesote i te kako drugačiji s obzirom na to da je istorijski!

Naime, ekipa koju sa klupe predvodi Darko Rajaković izgubila je sa čak 48 razlike (133:85), što je ubedljivo najveći poraz Reptorsa u istoriji franšize.

Ali to verovatno i nije iznenađenje s obzirom na to da su igrali bez polovine tima, te da se samo osam igrača skidalo za meč sa Vukovima. Među njima i Malik Vilijams koji je debitovao u NBA nakon što je potpisao ugovor na 10 dana.

Grejdi Dik, Imanuel Kvikli i Džavon Frimen - Liberti su ubacili po 16 poena, Džordan Nvora je imao 14 poena i 13 skokova, a Džejlen Mekdanijels 13 poena.

Mineostu je do prvog mesta Zapada predvodio Entoni Edvards sa 28 poena. Naz Rid je imao 23, Rudi Gober 11 poena i 15 skokova.

Vukovi trenutno imaju identičan skor kao Denver na prvom mestu - 53:23, uz još jedan međusobni duel do kraja ligaškog dela. Oklahoma je pala na treću poziciju (52-24), jer su u noći između srede i četvrtka ubedljivo poraženi od Bostona (135:100).

Kristaps Porzingis je bio najbolji u redovima Seltiska sa 27 poena i 12 skokova. Džejson Tejtum je ubacio 24, a Džejlin Braun 23.

Džoš Gidi se istakao sa 17 u redovima Tandera, uz napomenu da njihov najbolji košarkaš Šaj-Gildžes Aleksander nije igrao zbog problema sa povredom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA