≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nikola Jović zasijao i pokazao zbog čega mu trener veruje: Embid i Maksi odlučili da je ovo ipak njihovo veče

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bobi dao četiri poena Golden Stejtu

  • 0
Nikola Jović - Majami Hit Foto: Tanjug / AP

Ni Nikola Jović nije uspeo da se proslavi sa svojim Majami Hitom tokom NBA večeri, pošto je "vrelina" poražena od Filadelfije Seventisiksers 109:105 u direktnoj borbi za plej-of na Istoku.

Ako ništa, makar je bivši igrač Mege odigrao individualno korektno, pa je na uzorku od oko 19 minuta ubacio 11 poena (4/9 FG) uz 5 skokova, asistenciju i dve izgubljene lopte.

Dobija u poslednje vreme sve više šanse, na šta utiče i nešto izmenjenija rotacija bez Tajlera Hiroa, međutim Majami igra poprilično promenljivo, pa je sada prekinuta serija od tri pobede.

Meč je započet serijom File od 17:2, ali je početkom drugog kvartala domaćin preokrenuo na 45:43. Nakon novog niza Siksersa od 20:1 opet je bilo i šesnaest razlike kao u momentu prvog kvartalu, ali je i novi okret usledio na kraju treće deonice.

Duel je i završen serijom od 15:3 za goste, iako su u trenutku igrači Hita vodili i 102:94.

Tajris Maksi je bio nezaustavljiv sa 39 poena uz šut iz igre 15 od 26, a imao je i 11 asistencija i 9 skokova. Džoel Embid je u drugom meču po povratku iz povrede dao 29, do su najefikasniji u poraženom timu bili Teri Rozijer sa 22 i Džimi Batler sa 20 poena.

Sada Majami ima skor 42-34 na sedmom mestu, što je za pobedu slabije od šeste Indijane i poraz manje od osme Filadelfije.

Svoja četiri minuta je tokom večeri dobio i Boban Marjanović u porazu Hjuston Roketsa od Golden Stejta 133:110 u još jednom izuzetno važnom meču i to direktnom u napadu na plej-in.

Srpski centar je ubacio 4 poena uz po jedan skok, asistenciju i izgubljenu loptu, a slavlje "ratnicima" doneli su sa po 29 poena Stef Kari i Klej Tompson.

(Telegraf.rs)

Video: Nikola Jović za Telegraf o Olimpijskim igrama, da li je pričao s Jokićem za Pariz, Džimiju Batleru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA