Vreme čitanja: oko 1 min.

Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Zvezda - Split u 26. kolu ABA lige

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Takođe, tekstualni prenos ovog meča možete pratiti na Telegraf sportu

  • 1
Košarka Evroliga KK Crvena Zvezda KK Olimpijakos Foto: Mileta Mirčetić

Košarkaši Crvene zvezde imaju pred sobom meč 26. kola ABA lige, gde će gostovati Splitu u meču koji i nema rezultatski značaj, bar za njih jer su već bukirali prvo mesto.

Crvena zvezda je već u meču sa SC Derbijem uspela da bukira prvo mesto i tako dođe do velike prednosti pred sam Plejof, dok će sada imati priliku da šansu pruži i igračima koji nisu toliko igrali u prethodno vreme.

Meč između Zvezde i Splita je na programu od 18 časova.

Direktan prenos je omogućen putem Arena sport 1 Premium kanala.

Takođe, ovaj meč možete pratiti i putem Telegraf sporta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rasomon

    7. april 2024 | 13:09

    Moze li Zvezda da nekog prevari i pokloni mu Gilespija, Lazarevica, Ilica, Davidovca, pa i Lazica? I sta radi taj novi centar osim sto prima platu i dva mjeseca se lijeci u Zvezdi? Jedino ( da ne grijesim dusu) ako je zaista dobar i brzo se oporavi i ostane u Zvezdi jos godinu, dvije. Dovedimo Plavsica, Djurisica i jednog dobrog pleja, pa mozda i cak vratimo Simonovica, ako se novi centar ne oporavi na duze staze i zadrzimo ostatak tima i bicemo odlicni: Topic, Jago, Smart (nije se snasao jos ali ima potencijal), Teo, Nedovic, dobar plej, Hanga, Gedraitis, Djurisic, Mitrovic, Plavsic, Bolomboj, Tobi ( smatram da treba da ostane i da ce biti bolji samo ako mu dobar trener da vise prostora i ulije mu samopouzdanje). Mozda bi cak i za Marka Simonovica bilo prostora da se vrati sa pozajmice jer ima momak talenat, u protivnom bi nam trebao jos jedan centar tj ovaj rekivalescent ako konacno ozdravi, ako ne onda neko treci snazniji. Zao mi je za Lazica, nasa je to legenda ali cini mi se da vise ne moze da pruzi Zvezdi koliko treba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA