Vreme čitanja: oko 1 min.

Sastali se bivši treneri Zvezde u Turskoj: Radonjić bolji od Alimpijevića, viđeno skoro 200 poena!

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kakav meč je odgiran u ligi tamošnje zemlje

  • 0
Dejan Radonjić Foto: MN Press

Košarkaši Bahčešehira su slavili protiv Bešiktaša u meču 26. kola Turske lige, čime su se još malo odvojili od "crvene zone", dok je ovaj meč bio poseban i zbog toga što su u njemu snage odmerila dva bivša trenera Crvene zvezde.

Ovoga puta je iskustvo pobedilo, te je Dejan Radonjić slavio protiv Dušana Alimpijevića, koji se očigledno još nije dovoljno "oporavio" od poraza u polufinalu Evrokupa od Burga.

Poenterski je ova utakmica bila iznad svakog očekivanja, a već je prva deonica dala nagoveštaj šta će sačekati sve gledaoce, jer su u prvih 10 minuta ekipe postigle 59 poena, bilo je 30:29 za Bešiktaš, a već i posle drugih 10 minuta viđeno je još 50 - 28:22.

Otišao je Bahčešehir na pauzu sa prednošću od pet poena, dok je Bešiktaš pokušavao da se vrati u meč. Ipak, svakog puta je Bahčešehir uspevao da im odoli i zadrži, te je na kraju četa Dušana Alimpijevića spustila zaostatak na "samo" tri poena.

Najefikasniji na meču bio je Metjuz iz Bešiktaša sa 27 poena, dok su dvocifreni bili i Nidam (13), Jugitoglu (12) i Olman (11). U pobedničkom timu se istakao Kavano sa 22 poena, 20 je dodao Butej, Butsijele je dodao 18, Tejlor 17, a Kel je meč završio sa 10 poena.

Ovaj poraz ne znači mnogo za Bešiktaša, jer su i dalje u odličnim šansama da zadrže svoje treće mesto.

(Telegraf.rs)

Video: Radonjić oduševljen dočekom Delija u Pioniru: Ova atmosfera je fenomenalna

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA