Vreme čitanja: oko 1 min.

Košarkaš Vašingtona oduševljen Tristanom Vukčevićem: "Impresioniran sam onim što sam video do sada..."

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nekadašnji košarkaš Partizana brzo je pobrao simpatije širom NBA lige

  • 2
Tristan Vukčević Foto: AP/Tanjug

Doskorašnji košarkaš Partizana Tristan Vukčević odnedavno se preselio u NBA ligu gde beleži odlične partije. Pomenuti košarkaš se nije najbolje snašao u crno-belom dresu, dok je na poslednje tri utakmice u dresu Vašingtona prosečno beležio 15, 3 poena uz 5,7 skokova, a na meču sa Portlandom postavio je i rekord karijere kada je ubacio 17 poena.

Njegove partije oduševile su publiku, a reči hvale na njegov račun upućuju i saigrači iz Vašingtona. Naime, Kajl Kuzma je pohvalio Vukčevićeva prethodna izdanja.

- Mora da ojača. Momak ume da igra košarku, pametan je. Vidi se da je igrao u Evropi, ima taj evropski stil, igra na pravi način, razume spejsing, takmičarski je nastrojen. Zna kada da širi teren, kada da šutira i da uzme solidne šuteve. Impresioniran sam onim što sam video do sada - poručio je Kuzma.

Njegove reči još više dobijaju na težini ako se u obzir uzme i činjenica da je sa Los Anđeles Lejkersima osvojio šampionski prsten 2020. godine.

(Telegraf.rs)

Video: Najavljen film "Magična sedmica" o Toniju Kukoču na Martovskom festivalu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • To je to

    7. april 2024 | 13:07

    U Partizanu nije imao mesta,zna Zoc sta radi,ipak je on najbolji trener na svetu.Ovi u Vasingtonu nemaju pojma,cuj Tristan im ok

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA