Vreme čitanja: oko 1 min.

Željko Obradović pred Zadar: "Trebamo da nađemo motive, bez obzira na to što se već zna pozicija na tabeli..."

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crno-beli igraju protiv starog dužnika

  • 1
n KK Olimpijakos, Željko Obradović Foto: Mileta Mirčetić

Košarkaši Partizana će u ponedeljak, u okviru poslednjeg kola ABA lige dočekati ekipu Zadra. Crno-beli su u prvom delu sezone pretrpeli poraz rezultatom 84:68, pa i pored činjenice da je meč bez rezultatskog značaja žele trijumf.

Pred ovaj duel svoja očekivanja izneo je trener Partizana, Željko Obradović.

- Igramo protiv tima koji je odigrao izvanrednu utakmicu protiv nas u prvom delu prvenstva. Treba da nađemo motive, bez obzira na to što se već zna pozicija na tabeli, da odigramo dobru utakmicu u ovom delu takmičenja i da krenemo praktično da se spremamo za plej-of - rekao je strateg crno-belih.

Sa druge strane, plejmejker Partizana Aleksa Avramović istakao je da ovaj meč ekipa očekuje sa "puno samopouzdanja".

- Zadar je ekipa koja nas je porazila u prvom delu sezone. Imaju sjajan tim, roster igrača približne visine, slične građe i konstitucije. Igraju dobru košarku predvođeni najkorisnijim igračem lige Lukom Božićem koji igra stvarno odlično. Imaju još igrače poput Drežnjaka, Ramljaka, Lakića, Mazalina, Žganeca koji igraju veoma dobro. Mi znamo da moramo pred našom publikom taj regularni deo takmičenja da zatvorimo pobedom, iako je rezultatski nebitna utakmica i za nas i za njih. Idemo puni motivacije, jer znamo da nas posle toga očekuje teška utakmica protiv Valensije gde znamo da moramo da pobedimo i nadam se da ćemo na kraju ove nedelje izaći sa dve pobede - rekao je Avramović.

(Telegraf.rs)

Video: Najavljen film "Magična sedmica" o Toniju Kukoču na Martovskom festivalu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA