Vreme čitanja: oko 1 min.

Rade Zagorac zaigrao kao u najboljim danima! Dao 20 poena za 25 minuta, sa Rebićem srušio Beslaća u VTB ligi

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Odlične partije srpskih košarkaša

  • 0
Rade Zagorac Foto: Marko Jovanović

Mali srpski derbi u VTB ligi pripao je Radetu Zagrocu i Nikoli Rebiću! Njihova Samara uspela je da u atraktivnom meču plej-aut faze VTB lige savlada Avtodor iz Saratova za koji nastupa još jedan reprezentativac Srbije, Dušan Beslać - 86:71.

Bila je ovo jedna od najboljih partija Radeta Zagorca od kako je došao u klub i podsetio je na svoje najbolje dane. Odigrao je 25 minuta, a za to vreme postigao je čak 20 poena.

Šutirao je 7/11 za dva poena, 1/2 za tri, dok je sa linije penala stao na 3/3. Dodao je osam skokova, imao dve asistencije i sve to za indeks od 25 poena.

Pratio ga je odlično i Rebić, koji je ubacio 13 poena i to sa 2/4 za dva, potom 3/3 za tri, kao i 0/1 sa linije za bacanja. On je uhvatio četiri skoka, podelio dve asistencije, za indeks od 20 poena.

Sa druge strane, ne može se reći da je Dušan Beslać imao dobar dan, pošto je postigao tri poena uz 0/2 za dva, 0/3 za tri i 3/5 sa linije penala. Uhvatio je i tri skoka i podelio pet asistencija.

Samara će tako kao drugi najbolji tim iz plej-aut grupe proći u četvrtfinale VTB lige, pošto je na skoru 21-17. Avtodor je ostao na 18-20.

(Telegraf.rs)

Video: Teodosić odgovorio na pitanje da li će igrati u Zvezdi naredne sezone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA