Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezda dobila Partizan u večitom derbiju i obezbedila drugo mesto: Crno-bele imale i šut za pobedu!

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Izuzetno zanimljivo je bilo u ovom večitom derbiju

  • 1
ŽKK Crvena zvezda Foto: MN Press

Košarkašice Crvene zvezde i Partizana su odigrale novi večiti derbi, ovoga puta u okviru 21. kola ženske lige Srbije, čime su i obezbedile drugo mesto na kraju ligaškog dela, a samim tim i prednost domaćeg terena.

Ovaj večiti derbi je bio od izuzetne važnosti, baš zbog toga što je odlučivao o drugom mestu, a samim tim i o prednosti domaćeg terena u plejofu, koja bi mogla da bude od izuzetne važnosti.

Partizan je mnogo bolj startovao ovu utakmicu, bile su raspoloženije crno-bele devojke, koje su imale i lepu prednost od četiri poena na kraju prvog poluvremena, ali se potpuni raspad dogodio u trećoj deonici, što je bilo i prelomno.

Devojke iz Zvezde su u ovom delu igre uspele da se vrate u meč, te i da povedu, što je donelo zanimljivu poslednju deonicu. Tamo je bilo izjednačeno, dok je u Partizanu šut za pobedu imala i Davinić, kojoj nije išao šut na ovom meču.

Najefikasnija na ovom meču u redovima Crvene zvezde je bila Nevena Naumčev sa 18 poena, jedan manje je dodala Tina Selaković, Kim Rojster je imala 16 poena i 12 skokova, a Tamara Čorto je meč završlia sa 14 poena, četiri skoka i tri asistencije.

Kod Partizana je najbolja bila Jovana Boričić sa 24 poena i 14 skokova, Anđela Marojević je dodala 15 poena, a Marta Jovanović je imala 11 poena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • petar popovic

    7. april 2024 | 21:46

    A da napisete rezultat i kako drugo mesto obezbedjuje prednost

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA