Vreme čitanja: oko 1 min.

Dante Eksum pogodio trojku za produžetak, pa objasnio kako su mu Grobari i Delije pomogli u tome

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nakon Srbije sve ostale atmosfere će za Eksuma biti mačiji kašalj

  • 2
Dante Eksum Foto: Printscreen/X

Bivši košarkaš Partizana i trenutni standardni član rotacije Dalas Maveriksa, Dante Eksum komentarisao je atmosferu u Srbiji sa navijačima Partizana i Crvene zvezde.

Upitan je kako mu se svidelo navijanje pristalica Dalas Maveriksa, na šta je on imao odmah spreman odgovor.

- Bilo je dobro, ali u Srbiji je drugačije. Ne želim da kažem ništa loše za navijače Dalasa, ali preko okeana je potpuno drugačije sa navijanjem. Ljudi koji vode navijanje uopšte ne gledaju utakmice. Bilo je glasno, ali osetio sam mnogo drugačiju atmosferu u Evropi - rekao je Eksum.

Pokušao je da dočara atmosferu koliko je mogao, pritom je priznao da ga je to očvrsnulo za završnice utakmica u NBA ligi.

- Igrati za Partizan i otići u halu Crvene zvezde, u Pionir - teško je ljudi. Igrali smo pet utakmica sa njima u finalnoj seriji, dve u gostima. Definitivno teška atmosfera. Verujem da će i ovde biti vatrenija atmosfera kada dođe do plej-ofa, ali da, definitivno me to iskustvo naviklo i očvrsnulo - zaključio je Eksum.

Dalas se trenutno nalazi u plej-of zoni, petoplasirani su sa 48 pobeda i 30 poraza i do kraja regularnog toka sezone imaju priliku da obezbede prednost domaćeg terena makar u prvoj rundi plej-ofa.

(Telegraf.rs)

Video: Odgovor Nikole Jovića na pitanje da li bi došao u Zvezdu: Pomenuo je i Partizan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PS 101

    8. april 2024 | 12:36

    Kada je pravo navijanje u Kopu, utakmicu tek odgledaš kod kuće u reprizi. Tako je to kad igra Partizan, nije bitno sa kim igra, bitno je da igra...

  • Delije Padinjak!

    8. april 2024 | 13:56

    Kad igra protiv Zvezde!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA