≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Trener Zadra hvalio Partizan, pa "zapretio" Podgoričanima: "Imamo šta da pokažemo protiv Budućnosti"

S. G.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zadrani prvi meč u plej-ofu igraju protiv Budućnosti

  • 0
Danijel Jusup Printscreen: Youtube/BC Partizan TV

Košarkaši Partizana pobedili su ekipu Zadra u meču poslednjeg 26. kola ABA lige odigranom u Beogradskoj Areni.

Posle meča Danijel Jusup, trener Zadra je čestitao Partizanu.

- Ne preostaje mi ništa drugo nego šestitati partizanu na zasluženoj pobedi. Ovaj ritam utakmica, dosta je iscrpljujuće. znali smo da će Partizan biti motiisan,. Isklreno sam malo više očekivoa od nas. Koprivica nam je napravio velike probleme, sad gledam, imao je 7 skokova. Oni su preiskusna ekipa i kažnjavjau sve, Ja se nadam da ćemo u utkamicama plej-ofa izgledati bolje.

Jusup je komentarisao i šanse Zadrana u nastavku ABA lige, i prvom duellu koji igraju protiv budućnosti.

- Protiv Budućnosti igramo. Mislim da tu imamo nešto da kažemo. Ulazimo sa drugačijim raspoloženjem i verujem u to. Ova utakmica će nam pokazati da moramo puno bolje ako mislimo sa momcima iz višeg ranga igrati kvalitetno. Što se Budućnosti tiče mortamo da igramo od subote kao da nam je zadnja utakmica. Mi sada u četvrtak igramo domaću ligu i taj oporavak nam je problem kroz celu sezonu. mislim da nema opravdanja da moramo da izgledamo bolje.

O Luki Božiću, Jusup je istakao da ga "štedi" na mečevima prvenstva Hrvatske, a nije želeo da komentariše preterano odnos Božića sa ljudima iz reprezentacije Hrvatske.

- Ja njega malo odmorim kroz utakmice prvenstva Hrvatske. A, on želi da ih igra. Protiv ovakvih rivala kao što je partizan stvarno je teško igrati bez Luke, a što se reprezentacije tiče, ne znam. To su repovi koji se vuku još od pre, njega i ljudi koji ga zovu. ne bih se osvrtao na to.

Jusup je objasnio i na koji način on daje svoj doprinos košarci u Hrvatskoj.

- Ja sam godinama bio u Stručnom savetu i nisam uspeo napraviti nikakve pomake. Ne vidim razloge da sada opet pokušavam nešto što nije funkcionisalo, barem ono kako sam ja hteo. Hteo sam da promenim, nisam uspeo i nemam razloga da budem tamo. Moj doprinos hrvatskoj košarci je u tome što forsiram dosta hrvatskih košarkaša koji bi mogli da pomognu reprezentaciji. mislim da je to puno bolji način nego da sedim tamo, dižem ruku i forsiram nešto što se neće usvojiti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA