Vreme čitanja: oko 1 min.

Čović: "Ja ne mrzim Partizan, tamo sam proveo osam godina! Znate ko je unosio tu mržnju"

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Predsednik Zvezde gostovao je večeras na TV K1

  • 28
KK Crvena zvezda, Duško Ivanović, Nebojša Čović Foto: MN Press

Predsednik Košarkaškog kluba Crvena zvezda, Nebojša Čović večeras je gostovao u emisiji "Indirektno" na TV K1. Od jednog gledaoca dobio je pitanje kakav je njegov odnos prema Partizanu.

Ističe da ne mrzi Partizan, jer je tamo proveo mnogo godina.

- Razumem vaš komentar kao navijača Partizana i tu projekciju da mrzim Partizan. Ja nemam prema Partizanu mržnju, jer sam tamo proveo osam godina. Ja sam predsednik Zvezde i borim se za nju maksimalno. Znate ko je unosio tu mržnju. Mi radimo sa navijačima da se vređanja smanje. Nismo podržavali ni vređanje Novice, kao ni vređanje Nedovića i supruge koja je u drugom stanju. Imamo druge reakcije na koje se nadovezuju i naši navijači. Nije to vezano za mene, to traje mnogo godina unazad. Žao mi je ako mislite da ja mrzim Partizan, ali mislim da ljudi iz Uprave Partizana moraju drugačije da postave neke stvari. Važno je da zajedno oko nekih interesa zajedno nastupimo - rekao je Čović.

Dodao je da pruža ruku drugoj strani.

- Ovo je ispružena ruka zbog svega što se radi. Kada ste vi pitali ko je odgovoran, evo došao sam kao predsednik kluba da preuzmem odgovornost. Ko zna bolje, neka dođe.

(Telegraf.rs)

Video: Teodosić odgovorio na pitanje da li će igrati u Zvezdi naredne sezone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA