≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nebojša Čović otkrio koliko je Zvezdu koštao Tompkins: "Njegova cena za dva meseca je..."

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crveno-beli su čak i uštedeli na iskusnom krilnom centru

  • 10
Nebojša Čović Foto: Printscreen/Prva

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda, Nebojša Čović, otkrio je u emisiji "Indirektno" na televiziji K1 interesantne detalje o dosadašnjem angažmanu Treja Tompkinsa u klubu.

Tompkins, visok 208 centimetara i igrač na poziciji krilnog centra, pridružio se Crvenoj zvezdi pre dva meseca. Za to vreme, zaigrao je protiv Splita, beležeći četiri poena za deset minuta igre.

Čović je istakao da je cena Tompkinsa za te dve mesece iznosila manje od 20.000 evra, što je znatno manje u poređenju sa potencijalnim godišnjim primanjima od preko milion evra.

- Na četvorci je doveden kasnije Tompkins, koji je juče igrao prvu utakmicu sa Splitom. On je kod nas dva meseca. Njegova cena za ta dva meseca je mala, to je nepunih 20.000 evra ukupno. Za igrača takvog kalibra koji može da prima više od milion evra godišnje, ako se vrati na taj nivo - rekao je Čović.

Tompkins, koji je pre Crvene zvezde igrao za Real Madrid i Zenit iz Sankt Peterburga, ima bogatu košarkašku karijeru iza sebe, uključujući osvajanje Evrolige sa Real Madridom 2018. godine.

(Telegraf.rs)

Video: Najavljen film "Magična sedmica" o Toniju Kukoču na Martovskom festivalu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Haha

    9. april 2024 | 12:27

    Sve ti verujemo

  • terza1.

    9. april 2024 | 13:05

    FMP na svakom igraču uštedi. Ovakav finansijski mag se jednom rađa.

  • Zna li se sta

    9. april 2024 | 12:33

    A kada planiras da izvrsis pritisak na sudije. Da kazes ko sme da sudi, a ko ne sme? Jel tamo kada prodjete studente????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA