Vreme čitanja: oko 1 min.

Unikaha prvi putnik za Beograd: Nije mogao ni da ih zaustavi bivši igrač Borca iz Čačka sa 31 ubačenim poenom

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hanter Hejl je dominirao, ali nije vredelo

  • 0
KK Borac Čačak Foto: MN Press / DS

Košarkaši Unikahe prvi su učesnici Fajnal fora FIBA Lige šampiona koji će se krajem aprila održati u Beogradskoj areni, pošto su slavili i u drugom meču protiv Promiteasa u gostima - 83:90.

Podsetimo, Španci koji su aktuelni lideri ACB lige pobedili su u prvom meču sa 67:54, tako da im je bila potrebno slavlje i večeras kako bi izbegli eventualnu majstoricu.

To se i desilo, a Promiteas je uspeo da parira jakim Špancima oko tri i po četvrtine. Nakon toga je usledila silna serija Unikahe, koja je otišla na dvocifrenu prednost, koju je grčki tim uspeo samo da ublaži do kraja.

Ono što je jako interesantno je da je najefikasniji igrač utakmice bio bivši košarkaš Borca iz Čačka, Hanter Hejl! On je pokušavao da održi Promiteas iznad vode, ubacio je čak 31 poen uz po tri skoka i asistencije, ali nije vrdelo.

Unikahu je na drugoj strani do trijumfa predvodio Tajler Kalinoski sa 23 ubačena poena.

Postoji mogućnost da u Beogradu na Fajnal foru FIBA Lige šampiona gledamo čak tri španske ekipe, a to će se desiti ako dalje prođu i Mursija i Tenerife u svojim serijama.

(Telegraf.rs)

Video: Vil Mozli debitovao za Spartak: Nekadašnji košarkaš Partizana obukao drugi dres

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA