Vreme čitanja: oko 1 min.

Još jedan španski tim dolazi u Beograd: Mursija uz pomoć raspoloženog Todorovića srušila Ludvigsburg

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li će Tenerife postati treća ekipa, saznaćemo sutra

  • 0
FIBA Liga šampiona, KK Mursija Foto: FIBA (fiba.basketball)

Košarkaši Mursije postali su drugi učesnici Fajnal fora FIBA Lige šampiona koja se održava u Beogradu kasnije tokom aprila, pošto su slavili i u drugoj utakmici na gostovanju u Nemačkoj protiv Ludvigsburga - 72:85.

Od samog početka je Mursija preuzela kontrolu u svoje ruke, već do poluvremena je stekla dvocifrenu prednost, a Ludvigsburg je uspeo samo da im se približi tokom treće četvrtine kada je smanjio i na posed zaostatka.

Ipak, u poslednjoj četvrtini je razlika ponovo otišla na preko 10 poena, išla je i do maksimalnih +15, tako da je Mursija potpuno zasluženo došla do pobede.

Najbolju partiju u timu Mursije pružio je iskusni crnogorski košarkaš, Marko Todorović koji je ubacio 17 poena uz šest skokova i dve asistencije. Na drugoj strani, Dezjur Bjui dao je 15 poena za Nemce.

Podsetimo, prethodno se na Fajnal for plasirala Unikaha, a završni turnir igra se u Beogradskoj areni od 26. do 28. aprila.

(Telegraf.rs)

Video: Vil Mozli debitovao za Spartak: Nekadašnji košarkaš Partizana obukao drugi dres

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA