≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bogdanović sreo velikog prijatelja: Nekada je igrao u Zvezdi, zajedno sa Obradovićem su bili prvaci Evrope

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpski igrač je dobio i veliko priznanje

  • 0
Pero Antić - Bogdan Bogdanović - Ekpe Judo Foto: Mihail Serbin / Sputnik / Profimedia

Nisu uspeli košarkaši Atlante Hoks da dođu do pozitivnog rezultata tokom prethodne noći, pošto je u "Stejt Farm Areni" Majami Hit nakon produžetka slavio sa 117:111.

Propuštena je tako šansa da se napadne deveto mesto, koje bi im u plej-in garantovalo makar jedan meč na domaćem terenu, ali borba još uvek nije završena.

Nikola Jović je jedan od zaslužnijih za ovakav ishod pošto je upisao 23 poena i 8 skokova, dok je Bogdan Bogdanović dao 11 za domaćina.

Nakon meča je objavljeno da je Bogdan upravo dobitnik nagrade "Seku Smit" za aktuelnu sezonu koja se dodeljuje igraču koji je najprofesionalnije obavljao svoju dužnost prema medijima. To je samo krunisalo i ovako najbolju kampanju u NBA karijeri kapitena Srbije.

Osim toga, pre meča Bogdanović je uslikan u društvu Pera Antića, nekadašnjeg igrača upravo Hoksa, ali i košarkaša koji je učestvovao u osvajanju Evrolige 2017. godine pod palicom Željka Obradovića.

On je opremu Atlante nosio od 2013. do 2015. i prosečno beležio 6.3 poena u regularnom delu sezone i 3.9 u plej-ofu. On trenutno obavlja ulogu predsednika Košarkaškog saveza Severne Makedonije.

(Telegraf.rs)

Video: Numoljivi Bogdanović brutalnom trojkom doneo produžetke Atlanti

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA