≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Bruka i sramota, ABA liga da reaguje": Trener Zlatibora prijavio košarkaša Podgorice kod delegata posle meča

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Strajin Nedović je imao burnu izjavu posle poraza njegovog tima u prvom četvrtfinalnom meču

  • 0
Strajin Nedović Foto: Youtube / Printscreen

Košarkaši Podgorice ubedljivo su savladali Zlatibor u prvom četvrtfinalnom meču ABA 2 lige sa +24 (113:89), a konferencija za medije posle meča donela nam je vrlo oštro izlaganje trenera čajetinskog tima, Strajina Nedovića, koji nije bio zadovoljan igrom protivničkog košarkaša Milutina Đukanovića.

Naime, on je smatrao da je Đukanović sa namerom išao da povredi Jana Rebeca, a jednom prilikom mu je dosuđena i nesportska lična greška. Sve je kulminiralo u hodnicima "Bemaks Arene".

- Sjajna igra jedne mlade ekipe pada u drugi plan zahvaljujući igraču Podgorice Milutinu Đukanoviću, koji je s namerom u toku meča želeo da povredi našeg igrača, koji je već imao povredu te ruke - počeo je Nedović, pa se nadovezao:

- Nakon utakmice pretio je i psovao celu našu ekipu u hodniku, što je bruka i sramota, tako da tražim od ABA lige da reaguje, što sam naveo i u prijavi kod delegata - jasan je trener Zlatibora.

Nada se Nedović da bi njegova ekipa mogla do preokreta u revanšu.

- U utakmicu smo ušli dekoncentrisano, ali i pored 24 razlike nije ništa gotovo, jer će Podgorica doći na Zlatibor, gde ćemo pokušati da stignemo zaostatak. Ništa nije nemoguiće i nećemo se predati - istakao je Nedović.

(Telegraf.rs)

Video: Vil Mozli debitovao za Spartak: Nekadašnji košarkaš Partizana obukao drugi dres

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA