≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Denver može da bude i 1. i 3. posle šok poraza: Ovo su kalkulacije pred poslednje kolo

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uglavnom sve zavisi od rivala Nagetsa koji, doduše, imaju teži posao

  • 2
Denver Nagets Foto: AP/Tanjug

Denver je pred poslednje kolo bio viđen na prvom mestu Zapadne Konferencije NBA lige, što bi im donelo prednost domaćeg terena sve do velikog finala! Pogotovo što su ispred sebe imali dosta slabije ekipe na papiru - San Antonio i Memfis!

Ipak, Nagetsi su poraženi već od Sparsa, i to košem u poslednjoj sekundi, te su u međuvremenu "dočekali" i pobede Oklahome i Minesote i tako pali na treću poziciju.

Sva tri tima imaju identičan skor 56:25, ali su Tanderi sada na pol-poziciji zbog činjenice da u krugu imaju najbolji međusobni skor 5:3. Minesota je druga sa 4:4.

Denver će u nedelju veče gostovati Memfisu i mora da pobedi ako želi da se popne na tabeli. Dobra stvar je ta što direktne rivale čekaju teški mečevi protiv Finiksa i Dalasa koji će imati za šta da se bore.

Pogotovo Sansi koji su trenutno na 7. mestu Zapada, sa pobedom i utakmicom manje od Nju Orleansa, i u slučaju da slave preteći će pomenutog rivala i naći će se direktno u TOP 6.

Dakle, dueli Mineosta- Finiks, Oklahoma - Dalas i Memfis - denver će odličiti koji tim će na kraju ligaškog dela NBA lige biti najbolji na Zapadu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihailović

    13. april 2024 | 07:12

    Najverovatnije 3. mesto, kad gube od tima sa dna tabele, a imali 1.mesto...

  • Mihailović

    13. april 2024 | 06:36

    Gube od timova sa dna tabele...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA