≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Trevizo umalo šokirao Milano: Armani se jedva izvukao iz potencijalne bruke

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ova utakmica savršeno opisuje sezonu Armanija

  • 0
KK Trevizo - KK Olimpija Milano Foto: Marco Brondi / imago sportfotodienst / Profimedia

Košarkaši Olimpije Milano gostovali su ekipi Treviza i umalo ostali poraženi u neizvesnoj završnici. Ipak, Armani je na kraju slavio rezultatom 91:89.

Trevizo je gotovo savršeno otvorio utakmicu, postigli su 31 poen u prvoj deonici, a čak u jednom trenutku je rezultat bio 31:14. Međutim, tada nastaje niz od 13-0, koji je Trevizo konačno prekinuo nakon sedam minuta košarke.

To je vratilo Olimpiju u život i nošeni time uspeli su da dođu do preokreta u trećoj četvrtini. Trevizo se vratio, ali Armani je ponovo poveo, da bi na kraju na minut do kraja bilo deset poena razlike.

Ipak, Trevizo je silno želeo pobedu i pokušali su da se vrate u život, uspeli su na kraju da spuste na dva poena diferencijala, ali nije bilo vremena za još jedan napad.

Najbolji pojedinac Treviza bio je Olisevičijus sa 22 poena i sedam skokova, a Džastin Robinson imao je dabl-dabl učinak sa 10 poena i 11 asistencija. Herison je dodao 21 poen, a Kaj Boumen je ubacio 19 poena uz sedam skokova.

U ekipi Milana Šabaz Nejpir je bio najbolji pojedinac sa 20 poena i po dva skoka i tri asistencije. Tonut je ubacio 17, Šilds 15, a Fojtman 11 poena i četiri skoka.

Iako Milano zauzima tek treću poziciju na tabeli sa 18 pobeda i osam poraza, poraz protiv Treviza je mogao predstavljati veliku sramotu iz mnogo razloga, a jedan od njih je činjenica da je rival trenutno u borbi za opstanak u liki i zauzima 14. mesto na tabeli.

Ostali mečevi

Ređo Emilija - Brendizi 74:66

Virtus - Kremona 93:85

Breša - Venecija 90:84

Napoli - Sasari 88:79

Skafati - Vareze 102:90

(Telegraf.rs)

Video: "Iznervirani smo zbog poraza od Efesa": Sferopulos fokusiran na ABA ligu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA