Vreme čitanja: oko 1 min.

Našao je svoje mesto: Velika želja Zvezdinih navijača produžila ugovor sa Tenerifama

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

U Španiji znaju da cene njegove kvalitete

  • 1
Kajl Gaj Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Lenovo Tenerife osigurao je ključni potez za nadolazeću sezonu obnovom ugovora sa Kajlom Gajem, čime će nastaviti da ojačavaju svoj tim za narednu godinu.

Dolaskom u Tenerife 1. januara, Gaj je brzo postao ključni igrač u napadu tima s Kanarskih ostrva, značajno menjajući dinamiku ekipe u proteklim mesecima.

U španskoj Endesa ligi, Gaj u proseku postiže 14 poena uz 42,4% šuta izvan linije za tri poena, te beleži po 2,2 asistencije i 1,4 skoka za indeks korisnosti od 12,5.

Njegovi učinci u košarkaškoj Ligi šampiona su još impresivniji, gde ostvaruje prosečno 21,9 poena, 2,6 asistencija i 1,5 skokova uz indeks 16,3.

(Telegraf.rs)

Video: Gde js Stručni savet? Zvezda i Partizan, Topić i košarka u Srbiji danas

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NekoKo

    14. april 2024 | 21:42

    Jedino ako Zvezda pravi tim za FIBA ligu šampiona ima smisla dovođenje ovakvih igrača? Dakle, nastavlja se ludilo. Još da tragikomedija bude veća konkretno Kajla nisu uspeli da angažuju. Mogu misliti kakve su tek B opcije ... Neko u nekom momentu ufiksira da je to taj igrač i kraj. Vade se iz naftalina dobre partije a prelazi se preko gomile ozbiljnih nedostataka koje određeni igrač ima. Kao igrao je u Panatinaikosu? Pa što sad ne igra ili što ne igra Evro ligu? Dakle, 15 klubova iz Evro lige nije ni pomslilo da dreši kesu za Kajla ali Zvezda jeste.? Idiotizam. Posle čuđenje kako nema uspeha u EL. Sportski sektor u Zvezdi godinama radi jako loš posao s' obzirom kakve uslove i kakav potencijal ima a ove sezone je oborio negativni rekord. Toliki budžet, tolike godine faktički konstantnog igranjanu EL ...Ne mogu to da iskoriste da pokupe kajmak u ABA ligi a kamoli nešto drugo. Ispred nosa imaju bolje opcije od gomile igrača koji angažuju iz drugih liga širom sveta.? Posebna vrsta katastrofe je što mladi igrači kada dođu u Zvezdu ne napreduju, nego po pravilu stagniraju i ne razvijaju se u ono u šta bi trebalo. Pa može li neko u tom klubu da se seti da je red da se nešto radikalno menja po tom pitanju? Kakvi bre Dozeti i nakaradni filteri, menadžeri razjih agencija koji "pomažu" u sastavljanju tima isl.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA