≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Potrebno je više ovakvih gestova u srpskom sportu: Spartak gospodski pružio ruku Vojvodini posle titule u KLS

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Subotičani su čestitali svom velikom rivalu na uspehu

  • 0
KK Vojvodina - KK Spartak, Aba 2 liga Foto: Nikola Tomić

Košarkaši Vojvodine iz Novog Sada ovog vikenda postali su šampioni Košarkaške lige Srbije, pošto je Spartak u poslednjoj rundi doživeo poraz od Mladosti u Zemunu (79:82), a Lale same dan kasnije savladale Slogu u Kraljevu (91:99).

Time su izabranici Miloša Isakov-Kovačevića uspeli da dođu do prvog pehara ove sezone, a u nastavku će se boriti u Superligi Srbije, kao i u ABA 2 ligi, gde ih već u sredu očekuje revanš četvrtfinala protiv tima Sutjeske iz Nikšića. Prvi meč pripao je Novosađanima sa pet poena razlike (89:84).

Ono što je posebno oduševilo sve posle velikog uspeha Vojvodine jeste i gospodska reakcija njihovog najvećeg rivala u borbi za titulu, Spartaka iz Subotice.

Oni su se oglasili putem svojih društvenih mreža i svojim rivalima, ali pre svega, kako navode, sportskim prijateljima, čestitali na velikom uspehu i osvojenoj tituli.

- Košarkaški klub Spartak upućuje iskrene čestitke sportskim prijateljima, Košarkaškom klubu Vojvodina, na osvojenoj tituli prvaka KLS. Svim igračima i stručnom štabu želimo puno uspeha u daljem takmičenju. Vidimo se na terenu. Sportski pozdrav, Spartak - napisali su na društvenim mrežama.

Oglasila se i užička Sloboda, koja je zauzela peto mesto, a koja je takođe čestitala Novosađanima.

Vrlo brzo su prikupili i veliki broj pozitivnih reakcija svih ljubitelja sporta pod obručima. Nema sumnje da je ovo put kojim uvek treba ići.

(Telegraf.rs)

Video: Vil Mozli debitovao za Spartak: Nekadašnji košarkaš Partizana obukao drugi dres

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA