≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dejan Milojević bi danas proslavio 47. rođendan: Pamtićemo ga po osmehu i izjavi koja ga najbolje opisuje

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Deki nas je prerano napustio...

  • 1
Dejan Milojević Foto: MN Press/Marko Metlaš

Bivši košarkaš i trener, Dejan Milojević preminuo je u Solt Lejk Sitiju tog kobnog 17. januara na timskoj večeri sa svojim Golden Stejt Voriorsima pred meč sa Jutom Džez u NBA ligi. Vest koja je pogodila sve ljubitelje košarke, a posebno one koji su Dekija i lično poznavali i radili zajedno sa njim.

Da je Deki živ, danas bi ugasio 47. svećicu na torti, jer je baš tog 15. aprila 1977. godine rođen.

Kroz karijeru je ostavio trag svuda gde je igrao i radio - od Beovuka, preko FMP-a, Budućnosti, Partizana, Valensije, Galatasaraja, pa sve do Mege sa kojom je proveo čitavu deceniju pre nego što je otišao preko Atlantika da vodi Golden Stejt Voriorse.

Dekija ćemo zauvek zapamtiti po večitom osmehu, vedrini i dobrom raspoloženju koje je unosio u svaku prostoriju u kojoj je boravio. Bio je veliki borac, sjajan motivator i saigrač i trener sa kojim je svako voleo da provodi vreme.

Pamtićemo ga i po izjavama koja najbolje potvrđuje kakva je bio osoba - puna životne vedrine i želje.

- Imamo jedan život i treba da gledmo da što više uživamo u svim aspektima života. Ubeđen sam da nećeš raditi dobro, ako nisi srećan van košarke - rekao je Milojević u podkastu "Pojačalo" koji je vodio Ivan Minić, a gde je čuveni srpski trener i igrač gostovao 2023. godine u junuru.

Deki, počivaj u miru.

(Telegraf.rs)

Video: Preminuo Dejan Milojević, bivši košarkaš i trener

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA