Vreme čitanja: oko 1 min.

Javio se poznati NBA draft insajder i nagovestio koji timovi bi mogli da izaberu Nikolu Topića

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Videćemo da li će pogoditi

  • 1
KK Crvena zvezda Foto: Marko Jovanović

Mladi srpski košarkaš, Nikola Topić prijavio se danas zvanično za NBA draft, tako da se stavio na raspolaganje svim franšizama.

On je ove sezone nastupao za Crvenu zvezdu i za Megu, a prosečno je beležio 17,9 poena u ligaškom delu ABA lige uz 6,8 asistencija i 3,6 skokova.

Samim tim, uvršten je u idealnu petorku ABA lige i proglašen za "Zvezdu u usponu" regionalnog takmičenja potpuno zasluženo.

Mnogi spekulišu gde bi Topić mogao da završi i sa kojeg će mesta na kraju biti draftovan, a sada se javio i poznati NBA draft insajder, Džonatan Vaserman, koji je nagovestio gde bi Nikola mogao na kraju da završi.

On je objavio vest o izalsku Topića na Draft uz potvrdu da su timovi koji su najzainteresovaniji za Nikoline usluge Vašington Vizardsi, San Antonio Spursi, Toronto Reptorsi i Juta Džez.

Ova četiri tima figuriraju kao glavni kandidati za Nikoline usluge, a interesantno bi bilo videti Topića zajedno sa Tristanom ili Vembanjamom, ali i pod palicom Rajakovića.

(Telegraf.rs)

Video: Gde js Stručni savet? Zvezda i Partizan, Topić i košarka u Srbiji danas

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA