≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sferopulos posle drame sa Studentima imao samo jednu poruku za svoje igrače

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Trener crveno-belih zadovoljan je trijumofm, ne i igrom...

  • 0
janis Sferopulos Printscreen: Youtube/KK Crvena zvezda Meridianbet

Košarkaši Crvene zvezde uspeli su da pobede Studentski centar posle velike drame i preokreta 83:81 u prvom meču četvrtfinala plej-ofa ABA lige.

Crveno-beli su gubili 18 poena razlike, a onda su uspeli da zaigraju mnogo bolje i izbore važan trijumf. Posle meča, trener crveno-belih Janis Sferopulos je izneo svoje utiske. 

- Ovo je plej-of utakmica. Vodimo 1:0, to je najvažnije. Nismo imali dobru utakmicu. Osim utakmice i igre, vrlo je bitan karakter koji su igrači pokazali. Karakter i srce da se vrate iz -18, iz loše utakmice i pobede. Želim da čestitam igračima. Derbi je dobar tim, ne dozvljavaju unutrašnje poene, dozvoljavaju mngo šuteva. Promašivali smo mnogo, posebno u prvom poluvremenu, izgubili smo 11 lopti u prvom delu. Iz naše nervoze.

Sferopulos je istakao i da je zadovoljan trijumfom i karakterom igrača.

- Mislim da je ono što smo uradili u poslednjih 15 minuta, kada smo se polako vratili u meč, pokazalo da naši igrači odbijaju da izgube i da se bore do kraja. Idemo dalje, imamo tešku utakmicu u Podgorici za nedelju dana.

Potom, usledila su pitanja novinara, a jedno se odnosilo na igru tima.

- U pravu ste, to je Alarm. Nije bilo lako vratiti se posle Efesa. Za nas, sigurno je, da imamo kvalitet. To je očigledno. Rekao sam, nismo igrali dobro i moramo da igramo bolje. Ako se setite. Ovo je tim koji dozvoljava šut, ako pogodite, "ubijate" ih 30 poena, ako ne, imate problem. Kada smo pogađali spolja sa Davidevcem, Teodosićem, Nedovićem. Nervozni ste ako promašite, jedan, drugi, treći put. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA