≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Da je bio slobodan, njega bismo doveli": Čović otkrio kog trenera je želeo umesto Grka, pa isprozivao Lesora

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dodao je i da mu je žao zbog Saše Obradovića

  • 7
Nebojša Čović Foto: MN Press/Marko Metlaš

Otkrio je predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović da crveno-beli nisu imali izbor kada je su u pitanju strani treneri, odnosno dolazak Grka Janisa Sferopulosa na klupu srpskog šampiona!

Gostujući u emisiji "U obruču", Čović je istakao da mu je žao što sa Sašom Obradovićem nije napravljen kontinuitet i da je to bila ideja, te otkrio koga bi doveo umesto Sferopulosa da je ovaj bio slobodan.

- Da je Dušan Alimpijević bio slobodan, njega bismo doveli. Ali svesni ste nepravde kako je on prošao, zahvaljujući nerezonskim potezima Matijasa Lesora, nekadašnjim našim igračem koji je sada osvedočeni mrzitelj Zvezde, što mi je žao. To je promenilo karijeru vrlo perspektivnog trenera - rekao je Čović i dodao:

- Morao je da ode, bilo je zvižduka, napada, prozivanja i napravio je izvanrednu karijeru. Spada u grupu nekolicine perspektivnih trenera, nema ih mnogo, na koga naša košarka može da računa. Nismo imali izbora, Janis radi konkretno svoj posao, ja imam neke zadrške sa stranim trenerima. Da li smo uspešni, ne zaboravite da imamo trofej, neki nemaju nijedan ove sezone.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    15. april 2024 | 21:24

    I ako on nije dostupan opet se uzima Radonjic pa viditi sta dalje ali se ti posvadjas sa svim trenerima i niko nece da radi sa tobom

  • Milan Zvezdas

    15. april 2024 | 22:43

    Kakav si covek govori cinjenica da pored Sferopulosa koji ti radi sa igracima koje nije selektirao jer svake godine menjas trenera kao gace,ti spominjes da ti on nije bio prva opcija.Sramotna izjava najblaze receno

  • Smesni coki

    15. april 2024 | 21:28

    Covicu ipak si shvatio da je lesor podmetnut vama u prvom mandatu hahahaha e muko

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA