Vreme čitanja: oko 1 min.

Srbiju čeka pakao, Amerikanci odredili "Drim tim" za Olimpijske igre: Jedan je od najjačih u istoriji košarke!

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo će biti jako nezgodno...

  • 15
Svetsko prvenstvo SP finale košarka Srbija - Nemačka  Svetislav Pešić Foto: Tanjug/AP

Ono čega su se mnoge reprezentacije plašile, sada se i obistinilo - košarkaška selekcija SAD-a, odnosno, njihov selektor Stiv Ker odredio je spisak od 11 igrača koji će nastupiti na Olimpijskim igrama u Parizu, dok je ostavio i jedno slobodno mesto!

Stiv Ker je na raspolaganju imao doslovno sve najveće zvezde iz NBA lige, što je maksimalno iskoristio i skrojio je jedan od najmoćnijih timova koje je ova zemlja i videla, ukoliko isključimo čuveni originalni "Drim tim".

Ipak, čak i ovaj se može nazvati timom iz snova, s obzirom na to da se na njemu nalaze najbolji od najboljih igrača koje je sama NBA liga mogla da ponudi u ovom trenutku.

Na trenutnom spisku se nalaze sledeći igrači: Stef Kari, Tajris Halibarton, Džru Holidej, Entoni Edvards, Devin Buker, Kevin Durent, Džejson Tejtum, Lebron Džejms, Entoni Dejvis, Bam Adebajo i Džoel Embid, dok je ostalo i jedno upražnjeno mesto.

Nije poznato još ko će se naći kao 12. putnik za Pariz, ali je već sigurno da Srbiju, ali i sve druge selekcije čeka pravi pakao protiv ovog tima.

Podsetimo, SAD se u Parizu nalazi u grupi sa Srbijom, Južnim Sudanom, dok će im se priključiti i pobednik kvalifikacione grupe koja se igra u Portoriku. Zanimljivo je i to da će SAD upravo protiv Srbije i otvoriti ovaj turnir.

(Telegraf.rs)

Video: Bratislav Bata Đorđević o Crvenoj zvezdi i legendarnoj tituli: "Najbolja ekipa Zvezde svih vremena"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    16. april 2024 | 07:15

    Drim tim a vec na startu ima da izgube

  • Miloš

    16. april 2024 | 07:58

    Neka šalju koga hoće, njihova stvar. Meni je tužno što pojedini ljubitelji košarke vole tako da Ameri dođu najjači i da se pop**aju po svima pa i po Srbiji, iako nisu ni upola regularni, što zbog dopinga, što zbog pravila košarke. Jedina dobra stvar kod olimpijskih igara je što ne moram da gledam svake godine raznorazne hibride koji uništavaju sport i majku prirodu.

  • Munja

    16. april 2024 | 07:48

    Jedini Drim Tim je bio 1992 !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA