Vreme čitanja: oko 3 min.

Meridianbet i KK Vršac u istom timu: Potpisan ugovor o saradnji betting lidera i slavnog košarkaškog kluba

A. V.

Vreme čitanja: oko 3 min.

KK Vršac i kompanija Meridianbet potpisali ugovor o saradnji

  • 2
Meridian Foto: Promo/ Stefan Glavaš, Meridianbet

Važno obaveštenje za sve ljubitelje domaće košarke – KK Vršac je od danas i zvanično KK Vršac Meridianbet.

Klub koji postoji gotovo 80 godina i koji je svedočio brojnim dešavanjima u domaćoj košarci, a neretko bio i učesnih istih, sada je dobio veliko pojačanje u vidu naslovnog sponzora, kompanije Meridianbet koja već decenijama ulaže u domaći sport i tako doprinosi njegovom razvoju.

Vršački klub iznedrio je veliki broj reprezentativaca naše zemlje poput Stefana Markovića, Bobana Marjanovića, Milana Mačvana, Darka Miličića, Nemanje Dangubića, Nemanje Krstića, Luke Mitrovića, Nikole Milutinova, a boje kluba branili su i Nebojša Bogavac, Marko Simonović, Raško Katić i trofejni as Milenko Topić koji su osvajali i odličja sa reprezentacijom.

Podsetimo, iz Vršca je direktno u NBA ligu otišao Darko Miličić, osvajač šampionskog prstena. Izabran od velikih Detroit Pistonsa kao drugi pik na draftu, iza Lebrona Džejmsa, a ispred Karmela Entonija i Dvejna Vejda. Prve velike košarkaške korake na parketu "Centra Milenijum" gazila je i zvezda Detroita - Boban Marjanović.

Sada, u nadi da će se u Vršcu "roditi" još neka košarkaška zvezda, kao i da će klub ponovo parirati najboljim srpskim, pa i evropskim klubovima, nastala je saradnja koja će ujediniti Vršac i kompaniju Meridianbet, kako bi zajedničkim snagama stigli do zacrtanih ciljeva.

Saradnja je ozvaničena potpisivanjem ugovora dveju strana, te nijedna nije krila zadovoljstvo.

-Želeo bih da zahvalim kompaniji Meridianbet, koja je prepoznala potencijal našeg kluba, nadamo se velikoj i uspešnoj saradnji u naredne tri godine i još boljim rezultatima - rekao je direktor košarkaškog kluba Vršac, Kristian Serman.

Nakon nekolicine više nego uspešnih sponzorstava, kompanija Meridianbet nastavila je sa ulaganjem u srpski sport, što je potvrdila i direktorka marketinga kompanije, Milica Odalović.

-Naša kompanija već duže vreme širi svoje poslovanje na polju sporta u vidu sponzorisanja klubova i Saveza, te smo tako uspostavili i saradnju sa klubom Vršac. Veoma nam je drago što smo prepoznati kao saradnik od poverenja, naši ciljevi su isti i verujem da će se obe strane potruditi da se one i ostvare - rekla je Milica Odalović.

Decenijama unazad svedoci smo velikih napora koje mnogi pojedinci i kolektivi među nama postižu, a sve to u cilju promovisanja sporta, društvenih vrednosti i izgradnje međusobnog poverenja.

Meridian Foto: Promo/ Stefan Glavaš, Meridianbet

Kao neko ko je na tom polju nezamenljiv igrač i ko svojim brojnim ulaganjima već dve decenije pomaže zajednici u kojo privređuje, nalazi se i kompanija Meridianbet. Obavljajući svoju delatnost na preko 15 svetskih tržišta, ovaj globalni betting lider uspostavio je, tokom svih ovih godina, veoma uspešne saradnje sa mnogim klubovima i sportskim Savezima iz zemalja u kojima poslovno privređuje.

U okviru svojih redovnih humanitarnih i sportskih aktivnosti, Meridianbet je uvek tu, spreman da odgovori na postavljene zadatke i pomogne razvoj sporta u mnogim područjima. Svojim donatorskim programom u brojnim zemljama Meridianbet je omogućio efikasno funkcionisanje velikog broja profesionalnih i amaterskih klubova, sportskih Saveza, udruženja i školica sporta, ne štedeći pri tome ni vreme ni sve svoje ostale resurse.

Primenjujući najviše svetske poslovne standarde kada je podrška razvoju sporta u pitanju, Meridianbet se svakodnevno trudi da višemilonskim donacijama i sponzorstvima pomogne mnoge sportske kolektive i pojednice u osvarenju njihovih zacrtanih ciljeva.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • viktor

    16. april 2024 | 14:10

    Bar neko nesto da ulaze u kosarku a da nisu partizan i zvezda.Koliko je samo dobrih igraca poteklo iz Vrsca

  • Srki

    16. april 2024 | 12:33

    Stižu bolji dani za KK Vršac

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA