Željko Obradović pred Igokeu: "Već su nas iznenadili jednom, voleo bih da se neke nove generacije obraduju EL"

 
S. L.
S. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Trener crno-belih ističe da oni moraju biti ozbiljni

Košarkaši Partizana pred sobom imaju i početak plejofa u ABA ligi, gde će u prvom meču četvrtfinala igrati protiv Igokee, koja ih je i neugodno iznenadila u prvom delu sezone, kada je slavila upravo u Beogradskoj areni.

Pred ovaj meč, Željko Obradović, trener crno-belih, istakao je da se nada da su pripremili meč na najbolji mogući način.

- Da, imali smo par dana da pripremimo tu seriju protiv Igokee i to je ono najbitnije, da razmišljamo samo o njima, znamo kako izgleda plejof, da motivacija svih timova i igrača je na drugom nivou i da podignemo našu, protiv tima koji nas je iznenadio, pobedili su nas u Beogradu, to znači da moramo da pristupimo ozbiljno.

On je otkrio i da su svi zdravi, sem Pi-Džej Doužera.

- Isto kao i pred poslednju utakmicu, samo Doužer ne trenira, svi ostali su tu.

Vratio se ponovo na taj poraz.

- Rekao sam, to je nešto što kada pričamo o pripremi veoma važno, tako da... Plejof je izuzetno zanimljivo takmičenje, svi dolaze sa motivacijom i uvek je to prva stvar, mislim da je ekipa odradila ovih par treninga, danas imamo još jedan i nadam se da ćemo spremni početi.

Istakao je da je atmosfera u ekipi izuzetno dobra.

- Dobra, sve normalno, radimo na nivou koji je normalan za ovaj period godine.

Na kraju, on se podsetio i uspeha iz 1992. godine, kada je Partizan osvojio Evroligu, a on je bio trener.

- Da počnemo od onoga što je važnije, ljudi žele da kupuju nešto, mislim da u tom segmentu postoji mnogo rezervi i da bude na mnogo većem nivou, čestitam svima koji su učestvovali i koji rade na tome, da postoje butici da mladi kupuju. Mnogo puta je ispričano šta je bilo i kako, drago mi je da su igrači koji su bili najbitniji ponovo ovde, valjda će neke druge generacije doživeti nešto slično.

(Telegraf.rs)

Video: Ovako je izgledalo na otvaranju novog crno-belog šopa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA