Vreme čitanja: oko 1 min.

Ostoja Mijailović najavio nove prodavnice Partizana u dijaspori: "Radimo da budu otvorene u Beču i Banjaluci"

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crno-beli rade na marketinškom delu i promociji kluba

  • 5

Današnji dan poseban je za sve navijače Partizana. Tog 16. aprila 1992. godine, crno-beli su postali evropski prvaci, a tim povodom je ovog utorka na stadionu u Humskoj ulici otvoren novi šop košarkaškog kluba.

Njemu su prisustvovali predsednik KK Partizan, Ostoja Mijailović zajedno sa trenerom Željkom Obradovićem i prvotimcem Danilom Anđušićem.

Medijima se povodom otvaranja obratio predsednik Mijailović, koji je istakao da je u planu da se otvore nove prodavnice u inostranstvu.

- Za nas je ovo važan trenutak. Kao što je važno da klub razvija sportske rezultate, tako je važno i da razvija i biznis deo, odnosno da klub ima od čega da živi. Hteo bih da se zahvalim našem menadžmentu, koji je dosta bio kreativan kada su naši šopovi u pitanju. Ovo je jako lep datum posvećen istoriji, koja je važna za Partizan. Ovi ljudi iza mene su bili deo te istorije. Ovaj šop proglašavam otvoreni i hoću da kažem da će ovih šopova u budućnosti biti otvoreno još više u dijaspori. Razmišljamo da otvorimo šop u Banjaluci, potom će jedan u Beču biti otvoren. Radimo na tom projektu, ovo je postao važan deo prihoda kluba. Kada su u pitanju šopovi, uvećali smo 200 puta prihod. Srećno otvaranje i srećno svim partizanovcima - rekao je predsednik Partizana.

(Telegraf.rs)

Video: Ovako je izgledalo na otvaranju novog crno-belog šopa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Луцијано

    16. april 2024 | 18:32

    Sta je sa trenaznom salom upravni odbor je usvojio plan da se sagradi trenazni CENTAR kk partizan dali se nesto po tom pitanju radi ? Zecevic je fk.ostavio teleoprik a sad je red da ostoja ostane zapamcen po trenaznom centru kk kluba .

  • laktaši

    16. april 2024 | 17:59

    zadar split zagreb ...

  • Čačak

    16. april 2024 | 15:22

    ODLAZI ODLAZI ODLAZI ODLAZI ODLAZI

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA