Vreme čitanja: oko 1 min.

Olimpijakos izdao hitno saopštenje zbog kontroverznog vlasnika PAO: "Verujemo da će država sprovesti Zakon..."

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crveno-beli su bili ljuti zbog njegovog ponašanja

  • 0
Dimitris Janakopulos Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Košarkaši Panatinaikosa su slavili protiv Olimpijakosa sa 77:71 u 3. kolu druge faze takmičenja u ligi Grčke, čime su samo uvećali svoju prednost na prvom mestu, te sada imaju pobedu više, ali i meč manje od najvećeg rivala.

Meč je prelomio Kostas Slukas košem trojkom pred sam kraj, dok je samo dan nakon meča viđeno i jedno saopštenje crveno-belih iz Pireja.

Oni su ovoga puta odgovorili na objavu vlasnika Panatinaikosa, kontroverznog Dimitrisa Janakopulosa koji ih je prozvoa putem Instagama.

- Dali smo vam najmanje 10 šansi da se pridržavate onoga što je najbolje za naš sport, ali vi više volite da se glupirate. Poslaću vas još jednom na parking - napisao je Janakopulos, a Olimpijakos je hitno reagovao saopštenjem.

- Pozivamo dobro poznatog parking domaćina, onoga koji voli da psuje svoj tim, igrače i navije, da preti sudijama (grčkim i stranim), sportistima (aktivnim i penzionisanim), premijeru i ministrima, predsedniku Košarkaškom saveza Grčke i predsedniku Evrolige, koji ostavlja prljav veš na klupi, priželjkuje ljudima smrt, ugrožava sugrađane nebezbednom vožnjom svakog dana, koji preti svima, da prestane da provocira i poziva na nasilje.

- Verujemo da će država sprovesti novi Zakon o sportu koji je kreiran da spreči ovakvo ponašanje i da će ga konačno zaustaviti, umesto što mu daje najveću i najmoderniju dvoranu u državi, kako bi stvorio uslove za neravnopravnu konkurenciju. Ili će ipak promeniti zakon i prilagoditi se njemu. Dosta je bilo - navodi se u saopštenju Olimpijakosa.

(Telegraf.rs)

Video: Teodosić odgovorio na pitanje da li će igrati u Zvezdi naredne sezone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA