Vreme čitanja: oko 1 min.

Pa ovo je potpuno ludilo: Ameri zaključili sastav za Olimpijske igre, stigao i 12. igrač

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Do sada su izgledali jezivo, a sada deluju nepobedivo

  • 4
Kavaji Lenard i Bogdan Bogdanović Foto: Kevin C. Cox / Getty images / Profimedia

Košarkaška reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država je već objavila spisak od 11 igrača, koji je sam po sebi bio popunjen sve najboljim igračima koji su na raspolaganju, a sada je taj spisak popunio još jedan NBA superstar.

Prethodno je objavljen spisak od narednih 11 imena: Stef Kari, Tajris Halibarton, Džru Holidej, Entoni Edvards, Devin Buker, Kevin Durent, Džejson Tejtum, Lebron Džejms, Entoni Dejvis, Bam Adebajo i Džoel Embid, dok je ostalo i jedno upražnjeno mesto.

To mesto će sada popuniti jedan od najboljih igrača na svojoj poziciji i dvostruki šampion NBA lige Kavaj Lenard, a ekipa koja već deluje nerealno, sada dobija neku potpuno novu dimenziju nepobedivosti.

Kavaj je daleko od neke životne forme, ali kao klasa od igrača i dalje beleži izvanredne cifre, pa u proseku postiže 23.7 poena, 6.1 skok i 3.6 asistencija po meču, a kao izvanredan defanzivac biće značajan dodatak timu u Parizu.

(Telegraf.rs)

Video: NBA Partizan ubacio "stotku" i demolirao Zadrane

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dajte im zlato

    17. april 2024 | 08:11

    svi ostali igraju za srebro i bronzu

  • Nikola

    17. april 2024 | 09:07

    Nema cega da se plasimo. Ovo je prosecan tim. Kao pojedinci su na papiru jaki ali videcemo kako ce se uklopiti svi ovi superstarovi. Garantujem da ce Nemci npr moci da igraju sa njima izjednaceno. Ako poredim ovaj Drim tim i onaj iz 1992. pa ovi su smesni. NBA je definitivno propala.

  • Groza

    17. april 2024 | 08:22

    Fali im Jokić,nemaju šanse za MVPija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA