≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lebron otkrio kakvu seriju očekuje protiv Jokićevog Denvera: "Možda se malo odmorimo, ali onda..."

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svestan je kakav protivnik ih čeka u prvoj rundi - šampion NBA lige

  • 0
Lebron Džejms Printskrin: Youtube/House of Highlights

Koškarkaši Los Anđeles Lejkersa uspeli su da se plasiraju u plej-of fazu takmičenja savladavši Nju Orleans Pelikanse 110:106, a nakon utakmice oglasio se Lebron Džejms.

Najbolji poenter NBA lige komentarisao je šta očekuje da će ekipu i njega sačekati u prvoj rundi plej-ofa protiv Denver Nagetsa.

- To su branioci titule, razumemo koliko je bio težak meč protiv njih. Oni će učiniti seriju teškom nama, a mi ćemo pokušati da ih učinimo seriju teškom njima. Tako da ćemo večeras dobiti priliku da se malo odmorimo, možda se sutra malo odmorimo, a onda se vratimo u priču i spremimo se za ovu seriju prvog kola koja će nam biti izuzetno teška - rekao je Lebron Džejms pred duel sa Jokićem.

Potom je podsetio da vrlo dobro zna ko je Nikola Jokić...

- Imaju već godinama veoma jak domaći teren. Imaju MVP u timu, imaju nekoga ko zatvara utakmice, imaju đavolski dobrog trenera, igrače visokog nivoa. Moramo da igramo košarku bez greške. Ako mi budemo igrali najbolje, ako oni budu igrali najbolje biće to utakmica na dva ili tri poseda - zaključio je Džejms.

Prvi meč ova dva tima u prvom kolu Zapadne konferencije NBA lige igra se 21. aprila od 02:30 časova posle ponoći po našem vremenu, a prednost domaćeg terena imaće Nagetsi.

(Telegraf.rs)

Video: Reprezentacija Srbije, Olimpijske igre i Nikola Jokić

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA