Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezda organizuje letnji kamp na Zlatiboru: Tri termina, a evo i koliko će koštati ceo aranžman

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Očekuju veliki odziv sa Malog Kalemegdana

  • 0
Kosarkaski kamp Crvena zvezda Foto: KK Crvena zvezda

Košarkaški klub Crvena zvezda i ove godine organizuje letnji košarkaški kamp, koji će biti održan na Zlatiboru, dok će ovoga puta on biti u čak tri termina. Prvi od 24. jula, do prvog jula, onda od prvog jula do osmog, te od osmog do 15-og.

Zvezda je takođe u svom saopštenju rekla da se na ovom kampu tradicionalno okupljaju talentovani mladi igrači iz Srbije, iz regiona, ali i iz svih krajeva sveta.

Crveno beli kažu da je kamp prethodne godine bio ispunjen fantastičnim iskustvima, te da je veliki broj mladih košarkaša napredovao tehnički i taktički.

I ove godine će sa svom decom raditi stručnjaci koji su već dokazani u svojoj oblasti rada, odnosno, treneri mlađih selekcija Crvene zvezde, dok će tu biti i brojni košarkaši koji nastupaju za Zvezdu, ali i za druge timove u Evropi.

Kako su rekli iz Crvene zvezde, cena celokupnog aranžmana iznosi 380 evra u dinarskoj protivvrednosti. U tu cenu spadaju prevoz, smeštaj, hrana, kao i oprema za treniranje.

(Telegraf.rs)

Video: Navijači Zvezde aplauzom ispratili igrače SC Derbija u tunel

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA