Vreme čitanja: oko 1 min.

Prelepa izjava Erona Gordona o timskom duhu Denvera, spomenuo i Jokića

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sve je daleko lakše kada imaš saigrača kao što je Gordon

  • 0
Eron Gordon, Nikola Jokić Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Košarka je timski sport i to nije neka izlizana floskula, koja se kaže tek da bi se nešto opravdalo, već to zaista jeste tako, a sa tom tvrdnjom se apsolutno slaže i krilni centar Denver Nagetsa Eron Gordon.

On je imao poruku pred prvi meč prvog kola NBA lige protiv Los Anđeles Lejkersa, gde je objasnio zašto je važno da se razmišlja timski, a ne individualno.

- Imamo neke veoma specijalne momke u timu. Imamo dvostrugok, a uskoro, nadam se, trostrukog MVP-a. Dosta veoma dobrih talenata koji igraju jedni za druge i mislim da je to jedino važno. Kada radite samo za sebe postoji limit, ali kada radite za sve oko sebe, onda taj limit ne postoji. Radimo za osobu do nas i mislim da se to nagrađuje na kraju - rekao je Eron Gordon.

Lejkersi i Denver odigraće prvi meč 21. aprila, sa početkom od 02:30 časova po našem vremenu, a prednost domaćeg terena u ovoj seriji imaće Denver Nagetsi.

(Telegraf.rs)

Video: Jokić ukrao loptu pa dobio saplitanje, na kraju izgubio napad:Ozbiljan bes Nikole zbog odluke sudija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA