≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nebojša Čović otkrio o koga se ogrešio: "Platio sam 90.000 evra da ode! Trener ga nije hteo, ali ja jesam..."

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Predsednik Zvezde je bio iskren o ovom košarkašu

  • 3
Nebojša Čović, KK Crvena zvezda Printskrin: RTS

Crvena zvezda je ove sezone imala popriličan debakl u Evroligi, gde su završili na 16. mestu, tik iznad Asvela i ALBE, međutim, ekipa sa Malog Kalemegdana je završila na prvom mestu u ABA ligi, te se sada bore za titulu u Jadranskom takmičenju.

S obzirom na to da je Evroliga gotovo, te da sledi TOP 8 faza, predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović je gostovao u podkastu na "Sport klubu", gde je pričao o sezoni, kako u Evropi, ali tako i generalno.

Jedna od neizostavnih tema su bili i igrači koji su ove sezone došli u Crvenu zvezdu, a nekadašnji košarkaš Milutin Aleksić je upitao Čovića upravo o tome, koliko se on meša u transfer politiku kluba.

- Kako prolaze igrači koje uprava nametne trenerima? Najsvežiji primer – Vildoza u Panatinaikosu. Eto, Ataman ga obrisao, iako je Janakopulos moćan - rekao je Čović, koji je potom odlučio da navede i jedan primer iz ličnog iskustva.

- Evo vam još jedan primer… Kako se zvao onaj ‘Bejbi Šejk’ - rekao je Čović, pokušavajuću da se seti Sofoklisa Skorcijanitisa, koji se jako kratko zadržao u Zvezdi.

- E… Ja sam uticao da dođe, Radonjić ga nije hteo. Ja sam tada uticao da dođe, trebalo nam je ovako-onako, marketinški… Došao je, sećate se da smo pravili ono s autobusom, itd. Ja sam posle platio 90.000 evra da ode. Pokrio troškove... Trener odlučuje ko će biti igrači - zaključio je Čović.

(Telegraf.rs)

Video: Čović o napadima Mijailovića i optužbi za falsifikovanje: Ovo nisu eksel tabele, nego poreski izvodi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Uzas

    20. april 2024 | 11:09

    Sta lupas covece, pa kako svako ko dodje ti mu spustis platu za 80 posto! Daj ne smaraj vise, evo partizan ima 30 miliona vise a vi mucenici osvajati titule zadnjih 10g sa mnogo manjim budzetom. Ista sra... pricas svake godine i time hoces da laz postane istina

  • Manjača

    20. april 2024 | 13:59

    Lopovčino u zatvoru ti je mesto

  • Aleksandar

    20. april 2024 | 15:47

    Čović je ubedljivo najveći smarač u Srbiji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA