Vreme čitanja: oko 1 min.

Nebojša Čović opet o Lesoru: "On je rekao da ide u Zvezdu, ne Partizan, ne pljuje se u izvor iz kog si pio..."

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Predsednik Zvezde je još jednom pričao o francuskog košarkašu

  • 5
Matijas Lesor Foto: Ricardo Larreina / imago sportfotodienst / Profimedia

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović bio je gost u podkastu "SportKluba", gde je govorio o mnogim temama s obzirom na to da je došao kraj sezone, a, dotakao se između ostalog ponovo i Matijasa Lesora.

Nekako, Francuz je igrao u Crvenoj zvezdi, koja mu je bila i prvi klub u Evroligi, posle čega je nastupao i za Partizan, te je crveno-beli klub poprilično "uzeo na zub", te koristi svaku priliku za prozivanje.

Ovoga puta, Nebojša Čović se dotakao ponovo zicera koji je promašio u Podgorici, kada je Dušan Alimpijević izgubio titulu ABA lige sa klubom, ali, dotakao se i drugih stvari.

On je rekao da je Lesor hteo u Zvezdu.

- Što se mene tiče, ja bih istrpeo (Alimpijevića), ali znate šta smo trpeli. Ali, da li bi publika istrpeli. Publika nije istrpela Alimpijeviću jer je čovek izgubio jer je Lesor promašio zicer, ne kažem da je hteo. Ali, to je bila neozbiljnost. Čovek priča o plakanju, ima neko ko je tad plakao u Podgorici i kome nije prijalo. Opet po medijima... Mi dozvolimo u našoj zemlji, da našeg reprezentativca udari stranac i da niko ne štiti reprezentativca, neki Lesor. Onda te lažne priče, žena priča o ciganima, priče da mu je stajao. Ja mu nisam menadžer, sad kad je dolazio u Partizan, kad je Miško uradio ugovor, on je rekao da ide u Zvezdu i onda je on (Miško) završio sa njim i sada je on u Oktagonu.

- Važno jer je njemu dato, šta bi bilo. Jedini igrač koji mi je s kolima upao u kanal pred Pionirom. Tačka. Neću više da pričam, sve dobro što smo mogli da mu dam. Voliš u Srbiju, važi, nemoj da pljuješ u izvor iz kog si pio vodu. Ne da ništa nismo uradili protiv njega.

(Telegraf.rs)

Video: Avramović potezom oduševio Lesorovu suprugu: Pogledajte šta je uradio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA