Vreme čitanja: oko 1 min.

Čović: "Teodosića ekspresno kaznili, a Lesor? I dalje traje proces za skraćenice sa magarcima i zebrama"

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pored toga, predsednik Zvezde kaže da se zalaže za dva tima u Evroligi

  • 5
Nebojša Čović, Matijas Lesor Foto: Nikola Tomić; Instagram.com/traicy.mhn

Predsednik Crvene zvezde, Nebojša Čović pričao je i o odnosima sa Partizanom i o tome da li se zalaže da dva srpska kluba nastupaju u Evroligi za Sport Klub Podcast.

On je pre svega istakao da dva tima mnogo doprinose Evroligi u marketinškom smislu, ali da smatra da postoje različiti aršini.

- I Partizan i Zvezda izuzetno puno doprinose imidžu Evrolige, dva najgledanija tima. Ali opet kad pogledate aršine i pristup, vi vidite da je Teodosić ekspresno kažnjen sa 15.000 evra i dve utakmice, a šta je bilo sa Lesorom? Još proces traje za one skraćenice magarci, zebre i ostale stvari. To ti kao Partizanovac treba da znaš šta to znači - rekao je Čović za Sport Klub Podcast.

Kaže da Bertomeu može da potvrdi da je Zvezda tražila dva kluba iz ABA lige u Evroligi.

- Zvezda je tvrdila i kada je igrala sama. Tu bi svedok bio Đordi Bertomeu, da dva kluba iz ABA lige treba da budu deo Evrolige. Nismo pričali kao neki da ne treba da postoji Zvezda, da ne treba da se oporavi nikad. To su dva stuba našeg sporta. 

Potom je pričao kako on vidi odnose između dva kluba u ovom momentu.

- Ja mislim da Zvezda nikada nije unela nijedan stepen mržnje, imali smo priliku da čujemo da neki mrze Zvezdu od 2012. godine. I sa režiserima i bez režisera, nismo pravili pesme da se vređaju treneri. Onda se vređaju čelni ljudi klubova i njihove porodice. Mi smo spremni za dogovore, a sa novom Upravom Partizana, pružili smo ruke. Bio sam na razgovoru sa Pekovićem, ima puno stvari koje nas povezuju. Na kraju smo napravili dogovor kod Grbovića u Areni. On, Ostoja i ja. Da se normalizuju odnosi, da se postave stvari na svoje mesto. Da ne pričam o paljenju sveća, mojoj supruzi... 

(Telegraf.rs / Sport Klub)

Video: Luka Mitrović o meču sa Studentskim centrom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Muka mi je

    20. april 2024 | 13:06

    Jao molim te Zeljko uzmi titulu

  • Pl

    20. april 2024 | 13:01

    Lesor ti je rak rana😅Ti jos uvek razmisljas o 🦓🐬🐒... 😀😅😉

  • Aca

    20. april 2024 | 15:59

    Zašto Lesor, nije on napao sudiju da bude kažnjen.Kad smo već kod vređanja kad ćeš ti biti kažnjen za onu izjavu:vrati konju glavu Zorane:,da je to neko iz Partizana javno rekao bila bi kazna i to žestoka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA