Vreme čitanja: oko 1 min.

Kravić se hrabro suprotstavio Realu: Reprezentativac Srbije najefikasniji na celom meču, Madriđani ipak bolji

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Saragosa je uspela samo da ublaži poraz u poslednjoj deonici

  • 0
Dejan Kravić Foto: MN press

Srpski centar i povremeni reprezentativac naše zemlje, Dejan Kravić odigrao je sjajnu utakmicu za svoju Saragosu ove nedelje u okviru 30. kola španske ACB lige, ali je njegov tim ipak poražen od Real Madrida - 70:79.

Nije se postavljalo pitanje oko toga da li će Real uspeti da slavi na gostovanju protiv Saragose, jer su Kraljevići konstantno vodili, a pred završnih 10 minuta su imali i prednost od 18 poena, koja je na kraju ublažena u završnom kvartalu.

Naš košarkaš bio je najefikasniji akter čitave utakmice. Kravić je uspeo da ubaci 17 poena uz šest skokova. Šutirao je 7/9 za dva poena i 3/4 sa linije za slobodna bacanja.

Na drugoj strani, Real su do pobede vodili Gabrijel Dek sa 15 poena i dva skoka, kao i Džanan Musa koji je stigao do 13 poena uz dve asistencije.

Real nastavlja jurnjavu sa Unikahom za prvo mesto na kraju ligaškog dela ACB lige, dok je Saragosa sada na 13. mestu sa skorom 11-19 i do kraja će igrati potpuno rasterećeno.

Dejan je u karijeri nastupao za AGO Retimno, Den Boš, Brisel, Panionios, Virtus iz Bolonje, Obradoiro, San Pablo Burgos, Unikahu, Pezaro i od prošle godine je u Saragosi.

(Telegraf.rs)

Video: Jokić pokazao Lejkersima da ume i da zakuca kad treba

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA