Vreme čitanja: oko 2 min.

Držao časove i bio konobar dok je nastupao za Partizan: Bivši košarkaš večitih otkrio svoju malu tajnu

S. T.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Strahinja Milošević otkrio je jednu svoju malu "tajnu"

  • 0
Strahinja Milošević Foto: MN Press / M. Metlaš

Nekadašnji košarkaš Partizana i Crvene zvezde, Strahinja "Braca" Milošević sigurno je ostao u glavama navijača i posle dugog perioda. Momak iz Novog Sada je proveo tačno tri godine u crno-belom dresu od 2007. do 2010. godine, a nakon toga se preselio u tabor večitog rivala.

Jedan je od retkih koji su se odlučili da u svojoj karijeri osete obe boje dresa, a pored toga je interesantno bio i deo Vojvodine, kao i Budućnosti. Potom je deo vremena proveo u Mađarskoj nastupajući za Solnok, Debrecin i Falko Sombatelj, dok je u Makedoniji bio deo Karpoš Sokola, a u Španiji je zaigrao za Sevilju.

Dok je nastupao za Partizan, pokušao je da zaradi dodatni novac na jedan krajnje neuobičajen način. U podkastu "Jao Mile" on je otkrio da je radio kao konobar i "kajt" instruktor na Adi Bojani.

- Ja dok sam bio košarkaš Partizana, držao sam časove "kajt surfinga" na Adi Bojani. Znao je tu poneko, ali nisu verovatno baš svi znali. Držao sam časove, sedeo sam u vodi po ceo dan. Pritom, samo zbog fore, otišao sam tamo kod tog druga, naučio sve sam, kod Miljana Boškovića "kajtlup". To je poznato, svi Beograđani tamo uglavnom letuju koji su u tom fazonu. Tamo sam držao časove, radio u kafani, radio nabavke, a pritom idem služim goste i igram u Partizanu - "Dobar dan! Izvolite, šta ćete popiti?" Pa neko provali, pa pita je li ovaj normlaan, o čemu se radi?

Kaže da je jednostavno uživao u tome i da je baš zbog toga odlučio da prihvati taj poziv.

- A j**i ga, to me radilo. Mislim da sam dosta društven i da volim sa ljudima da provedem vreme. Nekada se i umorim od svega toga. Ali volim, volim taj momenat. I volim taj momenat ugošćavanja. Kao klinac sam organizovao roštilje na vikendici, trudio se oko svih kada dođu, verovatno imam nešto u sebi, da mu ugodim da bude lepo i na kraju uzmem neke pare od toga i eto - rekao je on u podkastu "Jao Mile".

(Telegraf.rs)

Video: Željko Obradović: Voleo bih da se neke nove generacije obraduju Evroligi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA