Vreme čitanja: oko 1 min.

Promena plana? ABA 2 liga u poslednjem trenutku pomerila gostovanje Spartaka u polufinalu u Skoplju za vikend

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Umesto u sredu, igraće se u subotu

  • 0
KK Spartak Subotica Foto: MN Press / NM

Regionalna ABA 2 liga u poslednjem trenutku donela je odluku o promeni termina polufinalne serije između Spartaka iz Subotice i MZT-a, a sve zbog toga što skopski klub želi da ima podršku većeg broja navijača u dvorani "Jane Sandanski".

Tako će se prvi meč umesto u predstojeću sredu igrati u subotu 27. aprila, a termin tek treba da se utvrdi. Drugi duel će se umesto u četvrtak 2. maja igrati u subotu 4. maja. Tačna satnica takođe i dalje nije određena.

Subotičani su favoriti za prolazak dalje u ovom duelu, ali nema sumnje da će u dvorani "Jane Sandanski" vladati vatrena atmosfera i da će MZT u subotu imati podršku svojih najvatrenijih pristalica.

Tim iz Skoplja je u četvrtfinalu bio bolji od Širokog sa čak 16 poena razlike na domaćem terenu, a potom je poražen u gostima sa dva razlike, što nije uticalo na to da prođe dalje u zbirnom skoru. Spartak je sa druge strane savladao Helios ubedljivo u obe utakmice.

Drugi polufinalni par neće pretrpeti izmene, pa tako novosadska Vojvodina u sredu od 17.00 časova gostuje Podgorici, dok je revanš zakazan za četvrtak, 2. maj.

(Telegraf.rs)

Video: Anđušić pred prvu plej-of utakmicu protiv Igokee: "Znamo da su nas pobedili, bićemo spremni!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA