≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Počelo glasanje za najbolju petorku Evrolige: Lesor za sada vodi, evo da li je tu neko iz Zvezde ili Partizana

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivši centar Partizana, a sada igrač Panatinaikosa dobio je najveću podršku navijača

  • 4
Matijas Lesor Foto: MN Press

Evroliga je pred početak Top 8 faze tradicionalno objavila start glasanja za najbolju petorku takmičenja ove sezone. U opticaju se nalaze svi igrači, a interesantno je da će ove godine navijači doprineti sa 25% u konačnoj odluci.

Glasanje se obavlja putem sledećeg linka na zvaničnom sajtu Evrolige, a kako biste poslali svoj odabir neophodno je da budete registrovani i prijavljeni.

Interesantno je da su ponuđeni i uživo rezultati glasanja, a da trenutno po procentima ubedljivo vodi prošlogodišnji centar Partizana, Matijas Lesor koji je dobio 12,92% ukupnih glasova i podrške.

Odmah iza njega je prvotimac Monaka, Majk Džejms koji je dobio 11,78% glasova, dok je Vejd Boldvin iz Makabija na trećem mestu sa 7,7%. Četvrtoplasirani je Kendrik Nan iz Panatinaikosa koji je dobio 7,2% podrške navijača.

Među prvih 12 igrača nema niti jednog košarkaša Partizana i Crvene zvezde što možda može biti iznenađujuće, a na ovom spisku se za sada nalaze Mario Hezonja iz Reala (6,2%), Čima Moneke iz Baskonije (4,6%), potom Kostas Slukas iz Panatinaikosa (4,5%), Najdžel Hejs-Dejvis iz Fenerbahčea (4,2%), Konstantinos Mitoglu iz Panatinaikosa (3,4%), Džoš Nibo iz Makabija (3,0%), Fakundo Kampaco iz Reala (2,5%), kao i Alek Piters iz Olimpijakosa (2,4%).

Glasovi se konstantno dopunjuju i dodaju, tako da u svakom momentu može doći do promena. Primetno je da je u samom vrhu najviše košarkaša Panatinaikosa, koji su sigurno dobili podršku svojih mnogobrojnih navijača na mrežama.

(Telegraf.rs)

Video: Anđušić pred prvu plej-of utakmicu protiv Igokee: "Znamo da su nas pobedili, bićemo spremni!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    22. april 2024 | 13:27

    ТЕО,Муса,Џејмс, Весели,Лесор!

  • Луцијано

    22. april 2024 | 16:52

    Ledej medju 10 u EVROPI. Partizanova petorka koprivice pokusevski lucic marinkovic avramovic domaca petorka plus trifunovic smailagic

  • Semajlirane_pufne

    22. april 2024 | 16:18

    Howard iz Baskonije?ko to glasao Hrvatska momčad?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA