≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Serž Ibaka na meti Partizana?

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Njemu ugovor sa Bajernom ističe na kraju sezone

  • 6
Serž Ibaka Foto: Telegraf.rs

Iskusni španski košarkaš Serž Ibaka navodno se nalazi na meti Partizana za sledeću sezonu, prenosi italijanski novinar Mateo Andreani!

Ibaka je trenutno član Bajerna koji navodno ne želi da mu produži ugovor na kraju sezone, a Andreani se poziva na svoje izvre i ističe da crno-beli prate situaciju i da je bivši NBA as po ukusu Željka Obradovića.

Do sada u karijeri igrao je za Hospitalet, Manresu, Real Madrid, Orlando, Toronto, Los Anđeles Kliperse i Milvoki, a sa nacionalnom selekcijom osvojio je Evropsko prvenstvo 2011. godine i srebro na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine.

Takođe, hvalio je i navjače Zvezde i Partizana posle gostovanja Bavaraca u Beogradu ove sezone.

- Nikad nisam video nešto ovako pre! Igram skoro 20 godina i ovaj utakmica je bila neverovatna. Fenomenalni navijači. Tako je zabavno igrati ovde. Prelepo je. Kao neko ko voli košarku... Gledajući sve, bilo je neverovatno. Ovo ja zovem košarkom. Ako možete da pobedite posle dolaska ovde, onda ste uradili neverovatan posao. Nije važno kako ćete pobediti ovde. Ali pobeda ovde je neverovatna - rekao je Ibaka za Grobare u ovom slučaju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA