Vreme čitanja: oko 1 min.

Ostoja Mijailović o odnosima sa Zvezdom: "Očajni su! Oni nas napadaju, ali nas moraju pobediti na parketu"

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Predsednik Partizana kaže da nije problem među klubovima, već predsednicima

  • 23
OMR, Ostoja Mijailović Foto: Milena Andjela Misic-Atanackovic

Košarkaški klub Partizan ima jedan veoma dobar dan, moglo bi se reći, pošto je nakon dugih pregovora ugovor sa klubom potpisao Željko Obradović, dosadašnji trener, ujedno i najtrofejniji stručnjak u Evropi.

Zbog toga su crno-beli zakazali i konferenciju za medije, na kojoj govore Željko Obradović i Ostoje Mijailović.

Tokom konferencije, predsednik Partizana Ostoja Mijailović je upitan o odnosima sa Zvezdom, odnosno, o odnosima sa predsednikom Nebojšom Čovićem.

Ipak, Ostoja kaže da su odnosi veoma loši.

- Ja sam došao u oktobru, odnosi su bili još gori nego danas. Odnosi nisu loši između dva kluba, nego dva predsednika, vidim da se Željko Drčelić najavljuje kao predsednik Crvene zvezde. S njim imam dobar odnos, tako da će se popraviti tom promenom. Ne želim da učestvujem, ti odnosi su bili užasno loši, još iz vremena kad je njihov predsednik, čije ime ne želim da spomenem, pa iz doba kad su bili protiv Vujoševića i Danilovića.

- Ti odnosi su tada pokvareni i nikad nisu billi gori. Ja se nisam nikom udvarao da ću da budem drugi ili treći, otkad sam ovde, hteo sam da stvorim uslove da budu prvi. Pokazivao sam ambicije da damo što više, da budemo bolji, da budemo prvi. Navijači su to prepoznali, ja kad sam došao, oni su slali poruke da sam poslat u klub da budem drugi ili treći. Evo sedam godina se borimo da budemo prvi, zato nas napadaju iz susednog tabora, oni moraju da pobede na parketu, ne van parketa. Imamo finalnu seriju da pozovemo naše navijače da navijaju dostojanstveno, za naše momke, za našu ekipu, šta će drugi da pričaju i da rade nije moj problem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusan

    27. april 2024 | 15:49

    Idi plati Boltauzera, da mozete da osvojite nesto. Nije mu bilo dovoljno izgleda ono sto si mu platio, morao covek na parfeme da predje 🤣

  • Dr

    27. april 2024 | 15:51

    Nezna se ko je očajniji ti ili Duljaj!!!

  • Srbin-nikad jugosloven

    27. april 2024 | 16:55

    Hvala ti dragi Bože što mi niko u porodici nije Franjevac. Meni, kao i svakom pravoslavnom Srbinu, to bi bila najveća sramota i katastrofa. Ne postoje bedniji i nečasniji ljudi od njih, ali to i ne čudi kad migu da navijaju za klub koji su osnovali hrvatski vojni oficiri od reprezentativaca ustaške NDH, medju kojima je bio tadašnji pukovnik Franja Tudjman koji im je kasnije kao predsednik JSD Partizan dao klupske boje na predlog ustaškog domobrana Stjepana Bobeka, za klub koji javno čestita prijem tzv.Kosova u UEFA, piše čitulje za predsednika tzv. FS Kosova Fadilja Vokrija iako je samo par dana pred smrt zabranio humanitarnu utakmicu za srpsku decu iz Gračanice. Ovaj limar iz Prislonice koji je preko noći postao milijarder je pravi primer tog beščašća, bezobrazluka i mržnje prema svemu srpskom. A Rumenog sa razlogom u Hrvatskoj, i svim antisrpskim zemljama dočekuju ovacijama...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA